podstawka PLCC w protelu DXP
-
mlody_elfan
- -
podstawka PLCC w protelu DXP
W jaki sposób znaleźć podstawkę do układu w obudowie PLCC? Pod jaką nazwą szukać?
-
ZbeeGin
-
mlody_elfan
- -
Szukam podstawki PLCC52 po 7 pinów w rzędzie. Przejrzałem "wszystkie" (przynajmniej jakie miałem) footprinty z PGA i takowej nie znalazłem. Najmniejsza miala 11 pinów w jednym rzędzie. Troche to dziwne, że w takim programie jak protel nie mogę znaleźć takich rzeczy
Może jest jakiś sposób, żeby znaleźć takiego footprinta? Najlepiej byłoby znaleźć cały element podstawki. Rozwiązaniem optymalnym byłoby uzyskanie układu + podstawki, tak aby można było wygenerować odpowiedni widok 3D płytki.
Może jest jakiś sposób, żeby znaleźć takiego footprinta? Najlepiej byłoby znaleźć cały element podstawki. Rozwiązaniem optymalnym byłoby uzyskanie układu + podstawki, tak aby można było wygenerować odpowiedni widok 3D płytki.
-
mlody_elfan
- -
Mam problemy z rysowaniem w protelu. Dopiero zaczynam. Może uda mi się samemu narysować, ale np. nie wiem jak się włącza przyciąganie do siatki padów :/ (nie wiem czy wyraziłem się jasnoZbeeGin pisze:Po prostu wykonaj ją sam poprzez edycję biblioteki.