Egzamin zawodowy technik elektronik
-
elektronikopo
- Użytkownik
-
elektronikopo
- Użytkownik
-
elektronikopo
- Użytkownik
A ma ktoś jakieś konkretne informacje o wynikach ogólnokrajowych egzaminu technik elketronik , bo wydaje mi się że w tym roku bedzie wieksza zdawalność niż w poprzednim roku bo egzamin był łatwiejszy zarówno pisemny jak i prkatyczny?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, 12:15 przez elektronikopo, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.oke.krakow.pl/inf/filedata/f ... to2008.pdf
dla kilku województw związanych z OKE Kraków
dla kilku województw związanych z OKE Kraków
(...)
Co do egzaminu, żeby nie było offtopa, moim zdaniem był on w miarę łatwy i jeżeli ktoś się solidnie uczył przez 4 lata, to nie było siły, żeby go nie zdać. Ja np. miałem wielokrotnie w szkole omawianą strukturę egzaminu, masę próbnych egzaminów i pogadanek na temat części praktycznej. Więc można tu przypisać przysłowie: "jak kto sobie pościeli tak się wyśpi", ten, kto nie zdał, może podziękować tylko sobie i swojej szkole.
Co do egzaminu, żeby nie było offtopa, moim zdaniem był on w miarę łatwy i jeżeli ktoś się solidnie uczył przez 4 lata, to nie było siły, żeby go nie zdać. Ja np. miałem wielokrotnie w szkole omawianą strukturę egzaminu, masę próbnych egzaminów i pogadanek na temat części praktycznej. Więc można tu przypisać przysłowie: "jak kto sobie pościeli tak się wyśpi", ten, kto nie zdał, może podziękować tylko sobie i swojej szkole.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, 8:00 przez Luminofor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
elektronikopo
- Użytkownik
-
Richard47224
- -
- Kontakt:
-
elektronikopo
- Użytkownik
Mam już wyniki z mojego regionu opolskiego 46% to wiedziałem już przed tym jak napisałes , a skad wiesz ile było w okregu wrocławskim skad masz takie informacje ????
Bardziej ciekawi mnie jaka była zawalność w całym kraju na cke nie ma informacji
Jak macie informacje mozecie podac jaka byla zdawalnosc w poszczegolnych okregach
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!
Bardziej ciekawi mnie jaka była zawalność w całym kraju na cke nie ma informacji
Jak macie informacje mozecie podac jaka byla zdawalnosc w poszczegolnych okregach
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!