Witam!
Chciałbym spytać o wycene, a później zlecić wykonanie stałego napisu, składającego się z diód LED. Napis ten miałby przedstawiać slogan "OFICJALNE KOSZULKI" o wymiarze: (wysokość: 10 cm, szerokość: wynikowa). Zależało by mi, aby napis był widoczny już z jakiejś odległości, także jasność diód też powinna być odpowiednia. Napis ten chciałbym, aby składał się z czerwonych diód. Oprócz wyceny tego co powyżej napisałem, chciałbym też poznać koszty droższej wersji, a mianowicie z jakims modułem sterującym, który powodowałby, że napis np. mruga albo pojawia się z lewej do prawej strony.
Ps. Jeśli masz inny pomysł na ciekawe i przedewszystkim widoczne przedstawienie napisu "OFICJALNE KOSZULKI", które okaże się również korzystne cenowo to będę wdzięczny o jego napisanie.
Oferty proszę słać na maila: kontatk@topdj.pl
[Zlece] Wykonanie napisu diodowego
Zobacz tutaj: http://jabel.com.pl/?,o1,31,,
W temacie podałem zły e-mail, prawidłowy to: kontakt@topdj.pl
Jednocześnie dziękuje za podpowiedź, jednakże nie potrzebuje wyświetlacza, który kosztuje sporo pieniędzy, lecz na stałe taką płytkę z wlutowanym napisem diodowym "OFICJALNE KOSZULKI".
Jednocześnie dziękuje za podpowiedź, jednakże nie potrzebuje wyświetlacza, który kosztuje sporo pieniędzy, lecz na stałe taką płytkę z wlutowanym napisem diodowym "OFICJALNE KOSZULKI".
Zobacz sobie to rozwiązanie ze Szkoły Konstruktorów. Może będzie ono dla Ciebie inspiracją do wykonania potrzebnego napisu we własnym zakresie, i zaoszczędzienia sporych pieniędzy na komercyjnych rozwiązaniach.