Doc Brown, Możliwie że kąpiel w spirytusie pomoże. Jeśli nie pomoże to i nie zaszkodzi.
Siemens S55
Ja zawsze korzystam z denaturatu generalnie chyba nie ma ruznicy ???
Popraw byka.. rużnicy? czy różnicy?
Popraw byka.. rużnicy? czy różnicy?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, 8:32 przez king559, łącznie zmieniany 1 raz.
Do moczenia telefonu? Ja bym się bał... do tego celu są specjalne płyny i ewentualnie stosuje się spirytus od biedy...king559 pisze:Ja zawsze korzystam z denaturatu generalnie chyba nie ma ruznicy ???
W siemensach też nie trzeba ciąć jak się ma odpowiedni sprzęt, ale kto kupi BOX'a żeby sobie jeden telefon postawić.ja nie muśiałem "przecinać" tp w mojej motce wystarczy po odłączeniu wyświetlacza zewrzeć odpowiedni punkt do masy
Oj benzyna raczej sie nie nada
[ Dodano: 2008-07-04, 21:35 ]
Jakąś godzinę temu wrzuciłem tego Siemensa, wraz z Nokią 6230 (w której bateria siadała po max dwóch dniach mimo tego, że była nowa i w innym fonie trzymała tydzień) do miseczki z spirytusem, potrzymam je kilka dni i zobaczę, czy coś to pomoże
[ Dodano: 2008-07-04, 21:35 ]
Jakąś godzinę temu wrzuciłem tego Siemensa, wraz z Nokią 6230 (w której bateria siadała po max dwóch dniach mimo tego, że była nowa i w innym fonie trzymała tydzień) do miseczki z spirytusem, potrzymam je kilka dni i zobaczę, czy coś to pomoże