Googluje i w tle tylko opis CM6 albo CM2000, ale kursu żadnego
Kurs obsługi Circuit Maker 6
Kurs obsługi Circuit Maker 6
Zna ktoś może dobry kurs obsługi CM6 for students?
Re: Kurs obsługi Circuit Maker 6
Jeśli znasz angielski to mogę ci podesłać pliki pdf manuala z CM2000, a oprócz tego po prostu pytaj, znam ten program (CM2000Pro) bardzo dobrze.elemaniac pisze:Zna ktoś może dobry kurs obsługi CM6 for students?
Przecież ten program to chyba jeden z najprostszych, na nim uczą w technikum, nie trzeba do niego żadnych tutoriali, wybierasz elementy z listy podręcznej lub przykładowo naciskasz "r" aby usytuować gdzieś rezystor, łączysz i klikasz na ikonkę biegnącego człowieczka (symulacja).
Ja bynajmniej do konstruowania i analizowania prostych układów typu przesuwnik fazy na wzmacniaczu operacyjnym nie potrzebowałem żadnych tutoriali, jeżeli zna się język angielski na poziomie minimalnym to program po 10 minutach pracy obsługuje się intuicyjnie.
Pozdrawiam.
Ja bynajmniej do konstruowania i analizowania prostych układów typu przesuwnik fazy na wzmacniaczu operacyjnym nie potrzebowałem żadnych tutoriali, jeżeli zna się język angielski na poziomie minimalnym to program po 10 minutach pracy obsługuje się intuicyjnie.
Pozdrawiam.