może ktoś wie

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
shroom
-

może ktoś wie

Post autor: shroom » 12 maja 2008, 11:22

Witam,
Ostatnio natknąłem sie w necie na Biometryczny Zamek, może ktoś wie jak to się sprawuje? Po moim pierwszaym zetknięciu się z czytnikami linii papilarnych, nie byłem zbyt zadowolony, ale od tego czasu mogło się wiele zmienić. Prosze o opinie
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 12 maja 2008, 19:01

może i wie....

Myśle, że skoro to sprzedają i jeszcze za 1500zł, to powinno działać... No ale wyobraź sobie, że skaleczyłeś sie w palec a to zamek do ubikacji...
Miłego sprzątania póżniej...
chociaż z drugiej strony takie zamki mogą mieć zabezpieczenia przeciwko takim wypadkom i rozpoznają odcisk mimo skaleczenia, ale zawsze można poparzyć sobie wszystkie palce... :mrgreen:
Taki zamek bardziej nadaje sie do biura niż do domu, ale nie wiem gdzie chcesz go wykorzystać. Najlepiej znaleźć sobie sprzedawcze który pozwoli przetestować. koledzy tu na forum raczej nie inwestują w takie bajery ;) wiec nie mamy doświadczeń praktycznych, ale pewności nie mam, może ktoś sie spotkał... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Koleszek
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Koleszek » 12 maja 2008, 19:30

Świetny zamek do pasa cnoty... Chyba nic lepszego wymyślić nie można...

Awatar użytkownika
przemeksag
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: przemeksag » 20 maja 2008, 23:11

Ciekawe co byś miał do niego za klucz zamiast palca.

Awatar użytkownika
miloo1
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: miloo1 » 21 maja 2008, 16:14

A co jakby zamontować taki zamek na klatce schodowej jak by ci go nie ukradli z drzwiami to by go rozwalili

ODPOWIEDZ