mikroprocesor
-
pawcios123
- Użytkownik
mikroprocesor
,a, taki zamiar w bramkach jestem joz spoko kilka ukladow tez sie zna
ale te mikroprocesory.................................... od czego zaczac jaki bezplatny program pobrac niech mi ktos przyblizy ta sztuka
______
Poprawnie: Mam taki zamiar: W bramkach jestem już spoko. Kilka układów też już znam. Ale te mikroprocesory...? Od czego zacząć? Jaki bezpłatny program pobrać? Może ktoś przybliży mi to wszystko?
W przyszłości radzę pisać w sposób stylistycznie poprawny. ZbeeGin
ale te mikroprocesory.................................... od czego zaczac jaki bezplatny program pobrac niech mi ktos przyblizy ta sztuka
______
Poprawnie: Mam taki zamiar: W bramkach jestem już spoko. Kilka układów też już znam. Ale te mikroprocesory...? Od czego zacząć? Jaki bezpłatny program pobrać? Może ktoś przybliży mi to wszystko?
W przyszłości radzę pisać w sposób stylistycznie poprawny. ZbeeGin
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2008, 17:57 przez pawcios123, łącznie zmieniany 1 raz.
Zacząć od szukania. Trochę tematów już było na ten temat.
Na sam początek przeczytaj trzy artykuły:
http://www.edw.com.pl/index.php?module= ... 68&meid=20
pt "Mikroprocesor - a co to takiego?".
A potem to już zależy jaki chcesz się nauczyć programować. Poszukaj tu na forum były już takie tematy.
Pozdrawiam.
Na sam początek przeczytaj trzy artykuły:
http://www.edw.com.pl/index.php?module= ... 68&meid=20
pt "Mikroprocesor - a co to takiego?".
A potem to już zależy jaki chcesz się nauczyć programować. Poszukaj tu na forum były już takie tematy.
Pozdrawiam.
Re: mikroprocesor
Czasami sprawdź co napisałeś, w pierwszej chwili jak przeczytałem twój tekst to nie wiedziałem o co Ci chodzipawcios123 pisze:,a, taki zamiar w bramkach jestem joz spoko kilka ukladow tez sie zna
Kali umieć polski?pawcios123 pisze:,a, taki zamiar w bramkach jestem joz spoko kilka ukladow tez sie zna
Zedytuj posta bo nie idzie go odczytać.
-
ZbeeGin
Kolega chyba z Górnego Śląska się nieco zapędził i napisał gwarą.Wojtek pisze:Może się zdarzyć, że nie zrozumiemy co piszesz i nikt Ci "nie przyblizy ta sztuka" . A może teraz jest taki styl pisania?
Niy gorszcie sie Panocku za to. I dejmy sie z tym pokój.
Na elektrodzie za takiego posta już by było ostrzeżeniepawcios123 pisze:,a, taki zamiar w bramkach jestem joz spoko kilka ukladow tez sie zna
______