ZK 140 TM - nie nagrywa
ZK 140 TM - nie nagrywa
Witam, podczas nagrywania wskaźnik VU podskakuje, ale magnetofon nie nagrywa. Kable są ok, a może coś przeoczyłem. Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, a mianowicie wskaźnik VU przy nagrywaniu muzyki z komputera przy poziomu, trochę dalej za dwójką, podskakiwał do "0" a teraz trzeba dać na 7 lub 8 i tak się nic nie nagra. Stare nagranie się kasuje, ale nowe się nie nagrywa. Co może być przyczyną ?
-
000andrzej
- Użytkownik
sprawdzałem, to chyba oczywiste, ale wczoraj rano nagrywałem audycje radiową i było wszystko ok a dziś chcę nagrać i nic.
[ Dodano: 2007-12-23, 22:28 ]
Jakiś czas temu przy wyjmowaniu płytki drukowanej odlutował się kabelek przy przełączniku ścieżek. Magnetofon miał problemy z odtwarzaniem ( jest nawet temat o tym) ale kabel przylutowałem i odtwarza ok, nie wiem czy ma to wpływ na nagrywanie, ale raczej nie skoro kabel przylutowany.
[ Dodano: 2007-12-23, 22:28 ]
Jakiś czas temu przy wyjmowaniu płytki drukowanej odlutował się kabelek przy przełączniku ścieżek. Magnetofon miał problemy z odtwarzaniem ( jest nawet temat o tym) ale kabel przylutowałem i odtwarza ok, nie wiem czy ma to wpływ na nagrywanie, ale raczej nie skoro kabel przylutowany.
-
000andrzej
- Użytkownik