Nowy design forum
-
ZbeeGin
Wszyscy z tymi ikonami. O ile pamięć mnie nie myli to są to jednolite obrazki dla trzech różnych stanów danego działu. Po co kompilkować skrypt? Po to by mieć całą gamę elementów elektronicznych? Pomyślcie ile to jest malowania i grzebania w kodzie!
Z tymi kondensatorkami to jest drobny niewypał. Jest trochę za delikatna różnica pomiedzy "Nowe posty" a "Brak nowych postów".
Szerokość też można zwiększyć. tak aby na ekranach 1024x768 wykorzystać prawie całe okno przeglądarki. Dla osób pracujących z 1280x1024 pasy po bokach są już zbyt szerokie.
Może to niezbyt przyjemne ale forum przypomina teraz nieco starą (z 2002 roku) elektrodę.
Z tymi kondensatorkami to jest drobny niewypał. Jest trochę za delikatna różnica pomiedzy "Nowe posty" a "Brak nowych postów".
Szerokość też można zwiększyć. tak aby na ekranach 1024x768 wykorzystać prawie całe okno przeglądarki. Dla osób pracujących z 1280x1024 pasy po bokach są już zbyt szerokie.
Może to niezbyt przyjemne ale forum przypomina teraz nieco starą (z 2002 roku) elektrodę.
orazZbeeGin pisze: Z tymi kondensatorkami to jest drobny niewypał. Jest trochę za delikatna różnica pomiedzy "Nowe posty" a "Brak nowych postów".
Odnośnie pierwszego cytatu:ZbeeGin pisze: Może to niezbyt przyjemne ale forum przypomina teraz nieco starą (z 2002 roku) elektrodę.
Może zamiast kondensatorów zastosować zdjęcia diod LED. Świeci - jest nowy temat, nie świeci - nie ma nowych tematów, ewentualnie świeci na czerwono - jest nowy temat, świeci na zielono nie ma nowych tematów, itp.
Odnoście drugiego cytatu:
Jak dla mnie nowa szata graficzna Forum Elportalu jest OK! Oczywiście jest to moje zdanie i być może należało by uwzględnić sugestie innych osób korzystających z tego Forum oraz moje sugestie zawarte w tym temacie. Podobne zmiany powoli zostają wprowadzane w podobnym dziale "elektrody". Może warto by je także wprowadzić w Forum Elportalu?
-
000andrzej
- Użytkownik