wydzielone z "Zdalne sterowanie czołgu dla totalnego am

Tutaj będą przenoszone tematy, którymi dalej nie warto się zajmować, co jakiś czas zawartość tego forum jest kasowana.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 11 wrz 2007, 18:42

patrx pisze:Nie pisz w Bascomie ale w asemblerze
RAIN pisze:C++ też jak na razie mnie przerasta
To ja stanowczo odradzam asemblera w takim wypadku i nie tylko w takim.
Assembler jest napewno trudniejszy, nie miałem z nim styczości ale nie sądzę żeby był taki wspaniały, bo gdyby taki był to nie powstały by C++ bascom itd.
RAIN pisze:Dziękuję za odpowiedź, ale potrzebuję bardziej praktycznych rozwiązań - schematów, list potrzebnych elementów.

Pamiętam że w którymś edw było coś takiego ale nie pamietam dokładnie kiedy.. poszukaj w elportalu

mathieiov
Moderator

Post autor: mathieiov » 11 wrz 2007, 19:09

nie wytrzymałem...
Kulpina pisze:To ja stanowczo odradzam asemblera w takim wypadku i nie tylko w takim.
Assembler jest napewno trudniejszy, nie miałem z nim styczości ale nie sądzę żeby był taki wspaniały, bo gdyby taki był to nie powstały by C++ bascom itd.
Skoro nie miałeś styczności z asemblerem to po co piszesz? Nie można powiedzieć, że jeden język programowania jest wspaniały a drugi do d...
Bezpodstawne jest twierdzenie, że gdyby asm był wspaniały to nie powstały by C/C++ i Bascom. To jest ewolucja. Gdyby pierwotne formy życia były wspaniałe, nie miałby kto w asemblerze ani innym języku pisać.

Wszystko zależy czego potrzebujesz. Bascom to prostota okupiona marnowaniem zasobów. C/C++ i Asm są trudniejsze ale możliwości o jakim bascomowi się nie śniło.

tasza
Użytkownik

Post autor: tasza » 11 wrz 2007, 19:58

O wyższości X nad Y - czyli do kosza.

Zablokowany