oscylator wewnetrzny czy zewnetrzny?
oscylator wewnetrzny czy zewnetrzny?
jak w procesorze attiny 26 ustawic takltowanie z wewnetrznego oscylatora? i dlaczego jak napisałem tutaj: https://forum.elportal.pl/viewtopic.php?p=33323#33323 w tym programiku dida swieci talk jak napisałem....prosze o szybkie odpowiedzi..
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Prosiłeś o to, żeby Ci odpowiedzieć na te pytanie, więc udzielam odpowiedzi... W ATTINY26 wewnętrzny oscylator jest domyślnie ustawiony na wewnętrzny oscylator RC o częstotliwości 1MHz. No i nic nie musisz tam ruszać. Jeżeli o ten program chodzi, to opisz co Ci w nim tak naprawdę nie działa, a poza tym powiedz do którego poru podłączyłeś swoją diodę
Miłej nocki
-----------
W związku z "wycinankami" post zredagowany. ZbeeGin
Miłej nocki
-----------
W związku z "wycinankami" post zredagowany. ZbeeGin
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Tranzystor, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Tranzystorze..już nie trzeba. Działa dorwałem notę po niemiecku i wszystkjo stało się jasne.
------------
Ten też zredagowałem. ZbeeGin
[ Dodano: 2007-09-06, 20:32 ]
niemiłe dla oka podziekowania za nic. w sumie ciekawa sprawa. rozumiem was...nikt nie lubi czytac niepochgelbnych uwag pod swoim adresem. mysle jednak ze to troszke nie w porzadku wobec innych uzytkownikow.
------------
Ten też zredagowałem. ZbeeGin
[ Dodano: 2007-09-06, 20:32 ]
niemiłe dla oka podziekowania za nic. w sumie ciekawa sprawa. rozumiem was...nikt nie lubi czytac niepochgelbnych uwag pod swoim adresem. mysle jednak ze to troszke nie w porzadku wobec innych uzytkownikow.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Jasam, łącznie zmieniany 2 razy.