Rekord
Rekord
Właśnie zauważłem ze 1.07.2007 padł rekord odwiedzajacych forum w liczbie 147 - do tej pory najwiecej było chyba 37 - skad taki skok popularności? 
A może to przez te majowe nagrody od AVT za aktywność?
Pewnie wakacje - młodzież się nudzi i szuka pasji
Pewnie wakacje - młodzież się nudzi i szuka pasji
Ostatnio zmieniony 08 sie 2007, 6:02 przez Anax, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ZbeeGin
Hmmm. Nie sądzę. A gwoli wyjaśnienia to Moje nazwisko też się tam pojawia, lecz ze swojej nagrody zrezygnowałem. Ale redakcja nie sprostowała tego na łamach EdW - zatem czuję się w obowiązku w tym miejscu Was powiadomić.Anax pisze:A może to przez te majowe nagrody od AVT za aktywność?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez ZbeeGin, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie już zaczyna irytować sposób prowadzenia tutaj dyskusji. Pojawia się coraz więcej roszczeniowych pytań. Temat urywa się w pewnym momencie a autor nie napisze nawet słowa czy coś podziałało. Wygląda to tak jakby rzeczywiście ostatni post pomógł a autorowi tematu nie chciało się napisać nawet "dzięki - to podziałało". To samolubne i niekulturalne.
Dyskusja nieco zbiegła z toru ale skoro już o tym mowa...
tak z mojej skromnej strony - czy nie warto byłoby wprowadzić nieco więcej rygoru u nas na forum??
wiadomo, kulturka sprawą osobistą ale to o czym mówi Radek i nie tylko, naprawdę nie jest to przyjemne i psuje klimat, który i tak powoli ale stopniowo się tutaj zaniża...
to już nie to samo forum co kiedyś...
tak z mojej skromnej strony - czy nie warto byłoby wprowadzić nieco więcej rygoru u nas na forum??
wiadomo, kulturka sprawą osobistą ale to o czym mówi Radek i nie tylko, naprawdę nie jest to przyjemne i psuje klimat, który i tak powoli ale stopniowo się tutaj zaniża...
to już nie to samo forum co kiedyś...
Zmiany są chyba konieczne, użytkownicy, ci najlepsi wędrują na inne fora takie jak elektroda czy ep forum. Można wprowadzić inny regulamin, ale to zmieni charakter forum, można wprowadzić zasadę coś za coś, można wiele rzeczy.
Powinna to być przemyślana decyzja, uważam, że forum powoli upada, niestety podobne odczucia mam przeglądając EdW. Niby wszystko gra jednak czegoś brakuje. Może najwyższa pora pomyśleć co poprawić ?
Powinna to być przemyślana decyzja, uważam, że forum powoli upada, niestety podobne odczucia mam przeglądając EdW. Niby wszystko gra jednak czegoś brakuje. Może najwyższa pora pomyśleć co poprawić ?
brzozi, pisał że nastąpiła "zmiana" niektórych użytkowników. Ale na szczęście moderatorzy, administratorzy i niektórzy stali użytkownicy (nie będę wymieniał bo jeszcze kogoś pominę) się nie zmieniają i to jest wielki plus tego forum
Dla mnie są oni wysokiej klasy specjalistami którym może kiedyś dorównam.
Jak wchodzę na EDW to pierwsze co mnie "kuje" w oczy to oprawa graficzna. Myślę że jakby EDW było bardziej przyjazna dla oka to więcej osób by ją odwiedzało. Ale takie jest tylko moje zdanie.
Dla mnie są oni wysokiej klasy specjalistami którym może kiedyś dorównam.
Jak wchodzę na EDW to pierwsze co mnie "kuje" w oczy to oprawa graficzna. Myślę że jakby EDW było bardziej przyjazna dla oka to więcej osób by ją odwiedzało. Ale takie jest tylko moje zdanie.
To prawda. Design elportalu wymaga renowacji. Ale to już wiedzą wszyscy, nawet w EdW ktoś o tym pisał. Nie wiem dlaczego nikt się tym nie zajmuje. Są przecież osoby, które uwielbiają tworzyć stronki, dlaczego nikt się jeszcze za elportal nie zabrał
Miał być jakiś konkurs na najciekawszy projekt elportalu, ale później chyba sprawa przycichła. No cóż nie chcę narzekać bo sam się na tworzeniu stronek nie znam. Mam nadzieję, że coś się odmieni.
A co do klimatu na forum, to nie jest źle. Niestety jest rzeczą normalną, że wraz z coraz większą ilością osób klimat się zmienia. Przestaje być "kameralnie", trudniej jest nad wszystkim zapanować. Myślę jednak, że na razie nasze forum jest chyba jednak najbardziej "rodzinne" ze wszystkich mi znanych o tej tematyce. Nowi użytkownicy się pojawiają, ale odzywają się sporadycznie. Głos i tak należy do "weteranów", w końcu to do nich są kierowane pytania.
A co do klimatu na forum, to nie jest źle. Niestety jest rzeczą normalną, że wraz z coraz większą ilością osób klimat się zmienia. Przestaje być "kameralnie", trudniej jest nad wszystkim zapanować. Myślę jednak, że na razie nasze forum jest chyba jednak najbardziej "rodzinne" ze wszystkich mi znanych o tej tematyce. Nowi użytkownicy się pojawiają, ale odzywają się sporadycznie. Głos i tak należy do "weteranów", w końcu to do nich są kierowane pytania.