9/06 Elektroniczna wersja EdW
-
elektro255
- -
- Kontakt:
jak ktoś lubi przeglądać PDFy to może zainstalować program do konwertowania wydruku do PDF i po prostu kliknąć drukowanie w ZinioReader
Programy drukarka->PDF znajdziecie tu:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=print+to+pdf&lr=
Programy drukarka->PDF znajdziecie tu:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=print+to+pdf&lr=
-
elektro255
- -
- Kontakt:
napisz coś więcej czy jakiś bład wyskakuje czy masz wogle dostępną taką drukarkę, drukowałęm darmowe wydania i poszło bez problemuROM pisze:Przydałoby się, aby i czytelnicy kupujący gazetę w kiosku, też mieli możliwość ściągać jej elektroniczną wersję.
elektro255.
Czy Ty próbowałeś coś takiego wykonać, bo moje próby zakończyły się fiaskiem.
Wydrukować na wirtualną drukarkę się nie udaje.
Są pewne postępy
.
Poprzednio dwie wirtualne drukarki po prostu nie robiły nic, zamykało się okno drukowania.
Dzisiaj Primo zaczął pracować.Na początku widoczna była tylko część strony.
Zamknięcie Zino i ponowne otwarcie oraz pierwszy wydruk w rozdzielczości Screen, poszedł ok.Kolejny wydruk w Prepres i też ok.
.
Tak więc zaczęło działać.Widocznie poprzednio coś w systemie musiało się namieszać...
Poprzednio dwie wirtualne drukarki po prostu nie robiły nic, zamykało się okno drukowania.
Dzisiaj Primo zaczął pracować.Na początku widoczna była tylko część strony.
Zamknięcie Zino i ponowne otwarcie oraz pierwszy wydruk w rozdzielczości Screen, poszedł ok.Kolejny wydruk w Prepres i też ok.
Tak więc zaczęło działać.Widocznie poprzednio coś w systemie musiało się namieszać...
No i doczekaliście się koledzy. AVT zablokowało możliwość drukowania w zinio. W numerze e-EdW 6/2007 nie można drukować. Czy wy też tak macie? Bo jeśli tak, to trochę niepoważne. EdW od dawna nie tworzy archiwum elektronicznego, a w Zinio to żadne archiwum. Sam nie mogę dodać nowych dokumentów ze spisem rocznym czy odnośnikami do artykułów tematycznych co w rezultacie daje efektowną, ale nieprzydatną górę megabajtów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- adiblol
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja mam taki pomysł: Zinio mógłby nie mieć limitów na komputery, a zamiast tego podawałoby się hasło np. do Sklepu AVT (nikt zdrowy psychicznie nie udostępni tego koledze) i tylko wtedy otwierałby się plik.
A może zhaXorować prenumeratę
żeby włączyć drukowanie. Zamówiłem e-prenumeratę (darmową do papierowej). Jak przyjdzie to sprawdzę, jak to działa.
A może zhaXorować prenumeratę