Z forum do elportalu
Z forum do elportalu
Co sądzicie o propozycji dodawania artykułów w Elportalu napisanych na podstawie informacji zaczerpniętych z forum? Elportal, w przeciwieństwie do forum nie rozwija się zbyt dynamicznie. Bardzo rzadko ktoś dodaje jakiś artykuł, a szybciej jest czerpać informacje z 1 artykułu niż z 50 postów, gdy dodatkowo niektóre są podobne. Po lekturze artykułu można zadawać pytania na forum. Co sądzicie na temat pomysłu???
- przemek.pluto
- -
- Kontakt:
Czemu nie, pod warunkiem posiadania czasu i chęci do pisania
Ważne jest też to, aby można było swobodnie i szybko znaleźć to co się chcę. Dyskusja i uwagi na forum, ale w odpowiednim miejscu do tego przeznaczonym, a nie 10 postów porozrzucanych, tyczących się jednego artykuł typu: brak przecinka, brak kropki...
Mi pomysł w gruncie rzeczy przypadł do gustu.
Mi pomysł w gruncie rzeczy przypadł do gustu.
Ja też uważam że to niezły pomysł, ale komu się chce to tak na serio robić?
No i jeszcze jedno: jakby wszystkie posty były pisane z sensem to nie trzeba by się męczyć z czytaniem całego tematu. Czasem jedna osoba coś napisze, druga napisze to samo, trzecia napisze ze to już było, druga napisze ze napisała czytelniej, czwarta zacznie odbiegać od tematu czepiając się literówek, i w końcu osoba, która będzie czegoś szukała stwierdzi, że nie chce jej się czytać 4 stron bzdur, w tym jednego sensownego posta na temat.
To się wykrzyczałem, dziękuję
No i jeszcze jedno: jakby wszystkie posty były pisane z sensem to nie trzeba by się męczyć z czytaniem całego tematu. Czasem jedna osoba coś napisze, druga napisze to samo, trzecia napisze ze to już było, druga napisze ze napisała czytelniej, czwarta zacznie odbiegać od tematu czepiając się literówek, i w końcu osoba, która będzie czegoś szukała stwierdzi, że nie chce jej się czytać 4 stron bzdur, w tym jednego sensownego posta na temat.
To się wykrzyczałem, dziękuję
-
ZbeeGin
No i właśnie dlatego prościej będzie czytac artykuł. Wszyscy wiedzą że nie tak łatwo jest utrzymać porządek na forum. A co do tego kto może się tym zająć. W wolnych chwilach mógłbym pisaćAnax pisze:No i jeszcze jedno: jakby wszystkie posty były pisane z sensem to nie trzeba by się męczyć z czytaniem całego tematu. Czasem jedna osoba coś napisze, druga napisze to samo, trzecia napisze ze to już było, druga napisze ze napisała czytelniej, czwarta zacznie odbiegać od tematu czepiając się literówek, i w końcu osoba, która będzie czegoś szukała stwierdzi, że nie chce jej się czytać 4 stron bzdur, w tym jednego sensownego posta na temat.
O wykonywaniu płytek jest już coś na Elportalu:
https://elportal.pl/index.php?module=Co ... y&ceid=331
Czego Koledzy jeszcze chcą?
Jeżeli ktoś ma pomysł na materiały, to po to są Nasze strony - jeżeli ktoś jest chętny, niech coś tam umieści.
https://elportal.pl/index.php?module=Co ... y&ceid=331
Czego Koledzy jeszcze chcą?
Jeżeli ktoś ma pomysł na materiały, to po to są Nasze strony - jeżeli ktoś jest chętny, niech coś tam umieści.
- przemek.pluto
- -
- Kontakt:
Tam jest opisana tylko jedna metoda a przydałoby się zamieścić ich więcej. Każdemu może przypodobać się inna metoda.marcing pisze:O wykonywaniu płytek jest już coś na Elportalu:
https://elportal.pl/index....isplay&ceid=331