Jednym słowem SPORT TO ZDROWIE
1'st post
A widział ktoś takie skoki napięć
- Załączniki
-
- wytlumaczenie tak wygladaja skoki napiecia.gif
- (39.64 KiB) Pobrany 5624 razy
Ja wróciłem 
Dzięki adminowi, że pozwolił mi wrócić, mam też nadzieje, że wszyscy mi wybaczycie, to, co było przedtem
Tasza jak widać wróciła, szkoda, że nie ma Arnolda_S
Prawda, że atakował wszystkich, ale potrafił udzielić przydatnych porad, no i jakoś zabawnie czasem było. Bez niego jest tu jakoś dziwnie cicho i pusto
P.S. Fajne wyjaśnienie GAVRON

Dzięki adminowi, że pozwolił mi wrócić, mam też nadzieje, że wszyscy mi wybaczycie, to, co było przedtem
Tasza jak widać wróciła, szkoda, że nie ma Arnolda_S
Prawda, że atakował wszystkich, ale potrafił udzielić przydatnych porad, no i jakoś zabawnie czasem było. Bez niego jest tu jakoś dziwnie cicho i pusto
P.S. Fajne wyjaśnienie GAVRON
-
tyrystorek
- Użytkownik
- Kontakt:
Szkoda mi, że nie ma Arnolda_S. Brakuje mi tu jego wypowiedzi, które potrafiły każdego wyprowadzić z równowagi, ale chłopak znał się na rzeczy
Cieszę się z powrotu Doc browna i taszy, a co do skoków napięcia to u mnie są takie, jakby
sami spawacze mieszkali w mojej okolicy
jedno pytanko: Jak wy robicie, że link zmiast pisać www... to pisze np. stronka
Cieszę się z powrotu Doc browna i taszy, a co do skoków napięcia to u mnie są takie, jakby
jedno pytanko: Jak wy robicie, że link zmiast pisać www... to pisze np. stronka
Czy spawarki powodują skoki napięcia w całej sieci?tyrystorek pisze:jakby
A co do skoków podobno niedawno w Krośnie (około 50tys mieszkanców wiec to nie żadna dziura jakby ktoś nie wiedział co to krosno...) podłączyli w elektrowni 400V zamiast 230V załatwiło ludziom sprzęty i będą sie domagać odszkodowań
Sorx za offtopa.tyrystorek pisze:edno pytanko: Jak wy robicie, że link zmiast pisać www... to pisze np. stronka
Kliknij odpowiedz i tam jest taki prostokącik [url]. Klikasz, wpisujesz nazwę, np. Google, a potem adres, np. www.google.pl. Proste