Jaki i gdzie kupić Miernik uniwersalny
- matelektronik
- Użytkownik
- Kontakt:
O takich parametrach to raczej mozesz pomarzyc przy tanim mierniku. Szczegolnie o tej czestotliwosci... Taki zakres posiadaja drogie przyzady. Ale o podobnych parametrach mozesz kupic Mastecha M-64 (sam taki posiadam i jestem bardzo zadowolony). Rozni sie jedynie zakresem F bo ma tylko 20kHz. Moze warto wybrac taki kompromis? 
pzdr
pzdr
- Aro
- Użytkownik
- Kontakt:
Parametry multimetra Master M890G
Parametry multimetra Master M890G ( przepraszam że na zdjęciach, ale troche by to trwało jak bym mial pisac)
Mam taki multimetr i bardzo jestem z niego zadowolony. Polecam go wszystkim, nie nadaje sie jednak do bardzo dokładnych pomiarów. Głównym problemem młodych elektroników jest kasa, a tem kosztuje tylko 40zł. W tej cenie naprawde warto!
Mam taki multimetr i bardzo jestem z niego zadowolony. Polecam go wszystkim, nie nadaje sie jednak do bardzo dokładnych pomiarów. Głównym problemem młodych elektroników jest kasa, a tem kosztuje tylko 40zł. W tej cenie naprawde warto!
- Załączniki
-
- M890G.zip
- (160.94 KiB) Pobrany 489 razy
Ostatnio zmieniony 23 gru 2006, 11:12 przez DanD, łącznie zmieniany 1 raz.
Aro: UT-70A koszuje 185-190zł na allegro + ma prawie identyczne parametry, bo częstotliwość ma do 10MHz
Mam rozumieć, że nie ma dobrych mierników za 100zł skoro mowa albo o takich za 30-40 albo o takich za ponad 200 ?
+ cholernie dużo gimnazjalistów tu na forum
nie żebym był czemuś przeciwny, ale same profile "wiek: 15-16" 
Mam rozumieć, że nie ma dobrych mierników za 100zł skoro mowa albo o takich za 30-40 albo o takich za ponad 200 ?
+ cholernie dużo gimnazjalistów tu na forum
A na kogo się zarejestrowałeś ? Teoretycznie regulamin allegro ustala, że użytkownicy muszą mieć skończone 18 lat ... ale najwidoczniej sporo ludzi olewa to
Aktywacja to normalna sprawa. Dzięki temu allegro wie żeś nie jest oszustem albo kimś tego rodzaju
.
Myślę, że nawet jeśli ta licytacja się skończy (obojętnie czy towar zostanie kupiony czy nie) to pojawi się znów po krótkim czasie (może nawet natychmiast).
Aktywacja to normalna sprawa. Dzięki temu allegro wie żeś nie jest oszustem albo kimś tego rodzaju
Myślę, że nawet jeśli ta licytacja się skończy (obojętnie czy towar zostanie kupiony czy nie) to pojawi się znów po krótkim czasie (może nawet natychmiast).
- Aro
- Użytkownik
- Kontakt:
I jeszcze jedna sprawa: nie sugeruj się tylko wiekiem, bo raz- ktoś młody może się zajmowac elektroniką długi czas i miec większe doświadczenie niż osoba starsza. I dwa - nikt nie sprawdza czy wiek w opisie jest zgodny z rzeczywistością.