www.eurocircuits.pl - obwody drukowane ONLINE?

Jeśli nie wiesz gdzie można zdobyć poszukiwany element, układ czy urządzenie elektroniczne to pisz.
Linki do sklepów i firm.
ODPOWIEDZ
marekj
-

www.eurocircuits.pl - obwody drukowane ONLINE?

Post autor: marekj » 31 paź 2006, 9:57

Szukając firm produkujących płytki drukowane spotkałem gdzieś eurocircuits.

Piszą że oni są online. Co to właściwie znaczy i czym się różni od tego kiedy zamawiam np. mailem? Czy to jakiś chwyt reklamowy, czy też np. dają tracking jak w DHL-u, itp?
A więc, czy ktoś już zamawiał płytki drukowane i jakie są wrażenia?

Nie widzę ich w katalogu firm produkujących płytki a więc chyba jeszcze nie zbyt znana firma?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez marekj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kris74
Użytkownik

Post autor: kris74 » 31 paź 2006, 12:28

Najpierw zobacz jaka jest cena wykonania jednej płytki. Jeszcze przy zamawianiu 20 sztuk tej samej płytki to może się opłacać. A dwa siedziba w Belgi. Dzięki wolę sam robić płytki,a gdzieś mam link w Polsce koleś robi tanio obwody drukowane.

Awatar użytkownika
radzio
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: radzio » 31 paź 2006, 17:25

A mi się coś wydaję, że autor tematu jest jednocześnie włascicielem wspomnianej w nim firmy, czyż nie? Sprytnie dobrane linki pozycjonujące, nieładnie, nieładnie.

Awatar użytkownika
marcing
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcing » 06 lis 2006, 14:41

Zgodzę się z Radziem, że wygląda to na reklamę...
Dlatego też linki z postu usunąłem - adres w tytule powinien wystarczyć.

Inna sprawa - jeśli chodzi o możliwości wysyłki, to chyba na stronie powinna być odpowiednia informacja?

EDIT:
Z racji tego, że Wojtek temat odblokował, skasowałem informację o mojej decyzji.
Jeżeli kogoś uraziłem moją decyzją o przeniesieniu do "Śmietnika" - przepraszam.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2006, 20:08 przez marcing, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 06 lis 2006, 18:51

Pozwolę sobie odblokować temat, nie wydaje mi sie aby piszący był jednocześnie właścicielem firmy. Firmę troche znam była mi polecana ale w sumie nie skorzystałem gdyz obwody robia do 6 sciu warstw a mnie wowczas interesowało 8. Podobno dobra jakość ale sam nie sprawdziłem tego. To nie jest Polska firma.

marekj
-

Post autor: marekj » 07 lis 2006, 23:09

Wojtek pisze:Firmę troche znam była mi polecana ale w sumie nie skorzystałem gdyz obwody robia do 6 sciu warstw a mnie wowczas interesowało 8. Podobno dobra jakość ale sam nie sprawdziłem tego.
Ciekawe, a mnie mówili że robią do 20 - znajomy pokazywał próbki z BGA które dostał na jakichś targach. Okazuje się że cena płytki ma w sobie dokumentację więc chyba ich spróbuje, o ile inne rzeczy są OK - na stronie nie ma nic o wysyłce :sad:

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 08 lis 2006, 6:44

marekj pisze:Ciekawe, a mnie mówili że robią do 20
Zaraz na pierwszej stronie w pierwszym zdaniu jest informacja o 6-sciu warstwach
marekj pisze:na stronie nie ma nic o wysyłce
zanim zamówisz przeczytaj uważnie warunki sprzedaży na stronie nie ma nic o wysyłce http://be.eurocircuits.com/home/PL/termsofsales.asp

marekj
-

Post autor: marekj » 10 lis 2006, 12:39

Chyba coś informacje na ich stronie są przestarzałe,
oto co mi przesłali:
Firma Eurocircuits specjalizuje się w produkcji i sprzedaży internetowej obwodów drukowanych, prototypów i serii do 8 warstw:
- online wycena obwodów
- 1 do 1000 sztuk
- 1 do 8-warstwowe obwody drukowane
- terminy realizacji od 3 dni roboczych

Zminimalizowane nakłady administracyjne, standaryzowana technologia obwodów i system internetowej “komasacji” zamówień pozwalają Eurocircuits usprawnić wytwarzanie i zminimalizować koszty. Korzyści tego bezpośredniego procesu dzielone są z klientem poprzez atrakcyjne ceny. Dostęp online do zaplecza biurowego Eurocircuits 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu: www.eurocircuits.pl daje możliwość sprawdzenia przebiegu produkcji zamówienia, historii, faktur, itd.

Jako uzupełnienie naszej oferty online, proponujemy:

- technologiczne możliwości produkcji do 20 warstw w naszym najnowszym w Europie zakładzie produkcyjnym w Eger na Węgrzech oraz
- konkurencyjne warunki dla serii obwodów produkowanych w naszej indyjskiej fabryce.

ODPOWIEDZ