Przegrzewanie się amd semprona 3000+ a wiatraczek
-
ZbeeGin
Nie ma tam szczególnych ustawień. Po prostu jest zainstalowany i działa sam - pełna automatyka.Brzozza93 pisze:A co z tym sterownikiem amd64 ?? Czy można jakoś wejść w jego ustawienia??
Fragment ze strony AMD:
AMD Sempron™ Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2. - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. (...) This driver supports AMD Sempron processor on Windows 32 bit OS.
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o Q'n'Q i sposobie jego użycia to kliknij
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Dobra. Od mniej więcej 1,5 tyg komp jest w serwisie
bo naprawiają też płytę główną króra padła akurat dzień przed oddaniem do serwisu
. Płytę odesłali do producenta. We wtorek mamy zadzwonić do serwisu kiedy go odebrać.
edit: gadali że nie ma żadnych plomb gwarancyjnych jak nigdy ich nie było
a na fakturze wyraźnie napisane: gwarancja 12 mies. Całe szczęście że jest wciąż gwarancja producentów na części składowe
[ Dodano: 2007-05-07, 22:54 ]
Dobra, dawno tu nie zaglądałem ale wszystko jest już w porządku. Ale jestem rozczarowany głupotą (jak to inaczej nazwać!) serwisu. Wcale płyta główna nie siadła, niby oddali bo wsystko ok a jak NIC nie naprawili, te same objawy. No to jedziemy 2 raz do serwisu. Odbieramy i procek działa ale po paru godzinach w domu zorientowałem się że osioł serwisant nie podłączył panelu przedniego (tego z usb i zł. słuchawek) cdromu!!!!!
co za $$&$ już nigdy nie dam kompa do serwisu 
edit: gadali że nie ma żadnych plomb gwarancyjnych jak nigdy ich nie było
[ Dodano: 2007-05-07, 22:54 ]
Dobra, dawno tu nie zaglądałem ale wszystko jest już w porządku. Ale jestem rozczarowany głupotą (jak to inaczej nazwać!) serwisu. Wcale płyta główna nie siadła, niby oddali bo wsystko ok a jak NIC nie naprawili, te same objawy. No to jedziemy 2 raz do serwisu. Odbieramy i procek działa ale po paru godzinach w domu zorientowałem się że osioł serwisant nie podłączył panelu przedniego (tego z usb i zł. słuchawek) cdromu!!!!!