złamanie hasła na poczte
złamanie hasła na poczte
Witam otóż miałem włamanie na pocztę i czy zna ktoś jakiś sposób na złamanie nowego hasła. Odpowiedź została zmieniona więc nie mogę skorzystać z opcji zmień hasło.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2006, 10:55 przez pim, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Arnold_S.
Pożegnaj się ze swoją skrzynką.
Ona już nie jest Twoja.
Możliwości odzyskania nie ma. TEORETYCZNIE pozostaje droga policyjno-sądowa(ale weź udowodnij, że to rzeczywiście była Twoja skrzynka). Ale nikt nie ma czasu na takie bzdury.
Na przyszłość trzeba się wysilić i ustalać bardziej skomplikowane hasła!
To samo się tyczy opcji "pytania kontrolnego" po zapomnieniu hasła - idioci ustawiają tam np. datę swych urodzin, itp(coś co wiele osób wie).
Możliwości odzyskania nie ma. TEORETYCZNIE pozostaje droga policyjno-sądowa(ale weź udowodnij, że to rzeczywiście była Twoja skrzynka). Ale nikt nie ma czasu na takie bzdury.
Na przyszłość trzeba się wysilić i ustalać bardziej skomplikowane hasła!
To samo się tyczy opcji "pytania kontrolnego" po zapomnieniu hasła - idioci ustawiają tam np. datę swych urodzin, itp(coś co wiele osób wie).
-
Kapitan_Rzbik
- -
Ależ możliwość jest.Arnold_S. pisze:Pożegnaj się ze swoją skrzynką. Mr. Green Ona już nie jest Twoja.
Możliwości odzyskania nie ma.
pim ciekawy jestem tylko po co komu twoja byla skrzynka? najczesciej chodzi o sama zawartosc i zwykle wlamanie wystarcza.
Moze ty sam chcesz sie wlamac na czyjas skrzynke?
Ustawiłeś zbyt łatwe pytanie. Ja sam kiedyś włamałem się bez problemu na kilka kont. Np. użytkownik o nicku tibiarz (od Tibii - takiej gry) miał pytanie : Grasz? Odpowiedź była oczywista. Albo ktoś inny (wpisywałem losowe loginy - od imion) pytanie o kolor - wystarczyło strzelać. Najlepiej ustawić odpowiedź całkowicie niezwiązaną z pytaniem i zapamiętać ją sobie.