Najlepsze/Najgorsze sklepy elektroniczne w wasze okolicy
Otwarcie nowego sklepu w KATOWICACH !!!
Chodzi o sklep NOWY ELEKTRONIK, nowa filia powstaje przy Alei Rozdzieńskiego 1 w Katowicach.
Planowane otwarcie nastąpi początkiem listopada br.
Informacja zasięgnięta z: http://www.nowyelektronik.pl/
Planowane otwarcie nastąpi początkiem listopada br.
Informacja zasięgnięta z: http://www.nowyelektronik.pl/
-
ZbeeGin
Nie jestem pewny, ale 1-ka to powinna być blisko Ronda, jeżeli tak to dla mnie może być, byle nie na peryferiach tam gdzie ani tramwaju, autobusu i żywej duszy nie uświadczyszZbeeGin pisze:W takim nieciekawym miejscu będzie...?
Ostatnio zmieniony 04 lis 2006, 23:25 przez GAVRON, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ZbeeGin
-
pawcioludek
- -
LUBLIN - nowy sklep na Fabrycznej
Nowy sklep w Lublinie
ALTRON
ul. Fabryczna 9a/6/3
tel (81) 745-08-33
Nowy sklep w sasiedztwie "słynnej" Elgi - ceny jak w LED Bis obsługa bardzo miła i kompetentna wybór - za kazdym razem jak jestem coraz większy.
Polecam nie terzeba daleko uciekac od Elgi
ALTRON
ul. Fabryczna 9a/6/3
tel (81) 745-08-33
Nowy sklep w sasiedztwie "słynnej" Elgi - ceny jak w LED Bis obsługa bardzo miła i kompetentna wybór - za kazdym razem jak jestem coraz większy.
Polecam nie terzeba daleko uciekac od Elgi
Białystok
Tak jak juz wczesniej kolega napisal najlepszy jest "Monitor", zaraz za nim jest "Tele 7" na Złotej, te sklepy sa najlepiej zaopatrzone, obsluga mila i zna sie na rzeczy, mozna smialo te sklepy polecic. Jest jeszcze trzeci sklep na ulicy Fabrycznej, ceny jeszcze jako tako, ale obsluga nie mila, nie majaca pojecia o elektronice! nie polecam!!
Tak jak juz wczesniej kolega napisal najlepszy jest "Monitor", zaraz za nim jest "Tele 7" na Złotej, te sklepy sa najlepiej zaopatrzone, obsluga mila i zna sie na rzeczy, mozna smialo te sklepy polecic. Jest jeszcze trzeci sklep na ulicy Fabrycznej, ceny jeszcze jako tako, ale obsluga nie mila, nie majaca pojecia o elektronice! nie polecam!!
BIELSK PODLASKI
LBO-elektronik
Sklep dobry dośyć duży wybór diód LED układy z płytką i elementami (coś jak kity AVT) i najrózniejszych rzeczy elektronicznych (lutownice cyny mierniki elektroniczne itp.) Najwiekszy minus to brak elementów typu rezystory kondensatory i tranzystory. Chociaż czasami tranzystory są do dostania z serwisu. Pozatym ok
LBO-elektronik
Sklep dobry dośyć duży wybór diód LED układy z płytką i elementami (coś jak kity AVT) i najrózniejszych rzeczy elektronicznych (lutownice cyny mierniki elektroniczne itp.) Najwiekszy minus to brak elementów typu rezystory kondensatory i tranzystory. Chociaż czasami tranzystory są do dostania z serwisu. Pozatym ok
- owoc_leśny
- -
- Kontakt:
Już ktoś wymienił ale musze powiedzieć to jeszcze raz, Elstat jest naprawdę świetny, kapitalna obsługa, kompetentna zawsze doradzą.
Poza tym mogę polecić sklep
"ANALOGIS" s.c. M. i P. Przybylscy, D. Maruszczak
ul. Łąkowa 14
61-879 Poznań
tel.: (61) 853 48 25, (61) 853 52 31
fax. (61) 8535231
Ceny troche wysokie ale nie jest źle.
Poza tym mogę polecić sklep
"ANALOGIS" s.c. M. i P. Przybylscy, D. Maruszczak
ul. Łąkowa 14
61-879 Poznań
tel.: (61) 853 48 25, (61) 853 52 31
fax. (61) 8535231
Ceny troche wysokie ale nie jest źle.
W Zwonowicach nie ma nic oprócz spożywczych. Najbliższe sklepy elektroniczne są w Rybniku, więc wypowiem się na ich temat.
Polecam
ELHO (dawna nazwa Elektro Hobby)
ul. Hutnicza 15a (nikt tam nie trafił za pierwszym razem, idąc od dworca PKP należy minąć Zespół Szkół Mechaniczno-Elektrycznych, Hutnicza to pierwsza po prawej za tą szkołą)
Pan B. (nie podam nazwiska, bo nie wiem czy się zgodzi) jest bardzo miły, zna się na rzeczy. Sklep prowadzi od wielu lat, ja jestem stałym klientem od 6-tej klasy podstawówki. Ma bardzo bogaty asortyment, a nawet jeśli czegoś nie ma, to sprowadzi każdy element w ciągu max. 2 tygodni (czasem jest nawet następnego dnia, ponieważ składa zamówienia w hurtowni raz na dwa tygodnie). Dla stałych klientów ma bardzo atrakcyjne rabaty, osobom zaufanym pożycza gazety do domu, można za darmo poczytać i oddać za kilka dni. Można też pożyczyć płytki do różnych układów, aby odrysować ścieżki. Posiada sklep internetowy.
Zdecydowanie odradzam
Scalak
ul. Wysoka (niedaleko teatru)
Obsługa niemiła, nikt nie wie, co sprzedaje. Ich asortyment sprowadza się do głośników i kabli. Na drugim stoisku można kupić różne drobne elementy (rezystory, kondensatory, diody). Ceny z kosmosu, na rabat nie można liczyć. Dla stałych klientów mają zapalniczki za 50 gr z naklejką Scalak.
Czy oprócz mnie mieszka ktoś jeszcze w okolicach Rybnika? Chciałbym poznać opinie innych osób.
Polecam
ELHO (dawna nazwa Elektro Hobby)
ul. Hutnicza 15a (nikt tam nie trafił za pierwszym razem, idąc od dworca PKP należy minąć Zespół Szkół Mechaniczno-Elektrycznych, Hutnicza to pierwsza po prawej za tą szkołą)
Pan B. (nie podam nazwiska, bo nie wiem czy się zgodzi) jest bardzo miły, zna się na rzeczy. Sklep prowadzi od wielu lat, ja jestem stałym klientem od 6-tej klasy podstawówki. Ma bardzo bogaty asortyment, a nawet jeśli czegoś nie ma, to sprowadzi każdy element w ciągu max. 2 tygodni (czasem jest nawet następnego dnia, ponieważ składa zamówienia w hurtowni raz na dwa tygodnie). Dla stałych klientów ma bardzo atrakcyjne rabaty, osobom zaufanym pożycza gazety do domu, można za darmo poczytać i oddać za kilka dni. Można też pożyczyć płytki do różnych układów, aby odrysować ścieżki. Posiada sklep internetowy.
Zdecydowanie odradzam
Scalak
ul. Wysoka (niedaleko teatru)
Obsługa niemiła, nikt nie wie, co sprzedaje. Ich asortyment sprowadza się do głośników i kabli. Na drugim stoisku można kupić różne drobne elementy (rezystory, kondensatory, diody). Ceny z kosmosu, na rabat nie można liczyć. Dla stałych klientów mają zapalniczki za 50 gr z naklejką Scalak.
Czy oprócz mnie mieszka ktoś jeszcze w okolicach Rybnika? Chciałbym poznać opinie innych osób.
KRAKÓW
ELES,
ul. Wrocławska 8
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Niemal wszystko leży w przeszklonych ladach - idealny dla początkującego/niezdecydowanego klienta. Bardzo miła obsługa, niestety - ceny kosmicznie wysokie
BUJNOWICZ
ul. Czarnieckiego 8
Ciężko pierwszy raz trafić, sklep to klitka wypełniona elektroniką. Bardzo kompetentna lecz długa obsługa (najpierw zapisują każdy element na kartce, dopiero na końcu wklepują do kasy, co trochę trwa). Sklep dobrze zaopatrzony, zaś ceny w większości przypadków znajdują się dużo poniżej średniej.
Jest też sklep internetowy: www.bujnowicz.com
ELES,
ul. Wrocławska 8
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Niemal wszystko leży w przeszklonych ladach - idealny dla początkującego/niezdecydowanego klienta. Bardzo miła obsługa, niestety - ceny kosmicznie wysokie
BUJNOWICZ
ul. Czarnieckiego 8
Ciężko pierwszy raz trafić, sklep to klitka wypełniona elektroniką. Bardzo kompetentna lecz długa obsługa (najpierw zapisują każdy element na kartce, dopiero na końcu wklepują do kasy, co trochę trwa). Sklep dobrze zaopatrzony, zaś ceny w większości przypadków znajdują się dużo poniżej średniej.
Jest też sklep internetowy: www.bujnowicz.com
Polecam Bujnowicz ponieważ:
pewną rzecz znalazłem w przypadkowym sklepie i kupiłem - 9 zł
Bylem przekonay że to normalna cena
Przychodzę do domu odpalam komputer patrze za zdziwieniem w TMe a tu : 2,69
potem sprawdzam inne sklepy i cena jest 4 zł , 5zł - elemar
A póżniej okazuje się ,że najtaniej w krakowie jest u Bujnowicz (nie wiem po co tam poszedłem i straciłem kasę .Chociaż bliżej mam Monster Elektronik i Bujnowicz)
Polecam Bujnowicz
pewną rzecz znalazłem w przypadkowym sklepie i kupiłem - 9 zł
Bylem przekonay że to normalna cena
Przychodzę do domu odpalam komputer patrze za zdziwieniem w TMe a tu : 2,69
potem sprawdzam inne sklepy i cena jest 4 zł , 5zł - elemar
A póżniej okazuje się ,że najtaniej w krakowie jest u Bujnowicz (nie wiem po co tam poszedłem i straciłem kasę .Chociaż bliżej mam Monster Elektronik i Bujnowicz)
Polecam Bujnowicz