Proszę o pomoc - Telewizor Panasonic tx-32dk1
-
dominik1112
- -
Proszę o pomoc - Telewizor Panasonic tx-32dk1
mam problem z telewizorem marki Panasonic Tx-32dk1.Po włączeniu odbiornika obraz jest ciemny,z biegiem czasu się rozjaśnie następnie po 2 min robi się całkiem biały, a odbiornik wyłącza się.Trzeba uruchomić go 10-15 razy aby się nie wyłączył i normalnie funkcjonował. Gdy już chodzi po wyłączeniu gdy dotykam kineskopu przeskakuję iskierki pomiędzy moją ręką a kineskopem,nie wiem czy to jest normalne,dlatego pytam,proszę wszystkich o pomoc,będę bardzo wdzięczny,pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2006, 21:27 przez dominik1112, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Proszę o pomoc - Telewizor Panasonic tx-32dk1
Na początek sprawdź okolice trafa WN pod względem zimnych lutów.dominik1112 pisze:mam problem z telewizorem marki Panasonic Tx-32dk1.Po włączeniu odbiornika obraz jest ciemny,z biegiem czasu się rozjaśnie następnie po 2 min robi się całkiem biały, a odbiornik wyłącza się.Trzeba uruchomić go 10-15 razy aby się nie wyłączył i normalnie funkcjonował. Gdy już chodzi po wyłączeniu gdy dotykam kineskopu przeskakuję iskierki pomiędzy moją ręką a kineskopem,nie wiem czy to jest normalne,dlatego pytam,proszę wszystkich o pomoc,będę bardzo wdzięczny,pozdrawiam