Mam nadzieje, że ty też pomożesz mi w innej sprawie
1'st post
-
Doc Brown
A ja dam jeszcze od siebie śmieszne screeny.
- Załączniki
-
- asystent2.gif
- Czyżby?
- (6.81 KiB) Pobrany 5136 razy
-
- asystent1.gif
- Dobra rada :D
- (3.64 KiB) Pobrany 5144 razy
marcing kazał nam tu przenieść luźne dyskusje z tematu https://forum.elportal.pl/viewtopic.php ... c&start=15
, więc teraz moje pytanie do nowego moderatora:
Czy te 200 godzin które tu byłeś to spędzasz na czytaniu postów
, czy po prostu zostawisz otwartą przeglądarke i robisz co innego, a czas sie nalicza
.
, więc teraz moje pytanie do nowego moderatora:
Czy te 200 godzin które tu byłeś to spędzasz na czytaniu postów
Hehe, tajemnica 
Jeżeli mam włączoną przeglądarkę - to oznacza, że czuwam...
A tak na pół poważnie - szukam sporo po internecie, czytam też posty na ElForum...
Rozglądam się również po Elportalu - bo często przekierowuję tu z innego forum...
Dużo czasu poświęcam na raportowanie postów - czasem muszę przemyśleć ideę samego tematu, a to zajmuje parę chwil...
Co do pełnienia funkcji moderatora - jeżeli stwierdzicie, że jestem zbyt "nadgorliwy", nie bójcie się o tym napisać. Nie obrażę się, a pomoże mi to pełnić tę funkcję...
Dziękuję też za dostosowanie się do prośby
Jeżeli mam włączoną przeglądarkę - to oznacza, że czuwam...
A tak na pół poważnie - szukam sporo po internecie, czytam też posty na ElForum...
Rozglądam się również po Elportalu - bo często przekierowuję tu z innego forum...
Dużo czasu poświęcam na raportowanie postów - czasem muszę przemyśleć ideę samego tematu, a to zajmuje parę chwil...
Co do pełnienia funkcji moderatora - jeżeli stwierdzicie, że jestem zbyt "nadgorliwy", nie bójcie się o tym napisać. Nie obrażę się, a pomoże mi to pełnić tę funkcję...
Dziękuję też za dostosowanie się do prośby
Chciałem jeszcze tu poruszyć temat użytkowników. Niektórzy są cały czas, niektórzy z przerwami, a inni znikneli. Nie brakuje wam tych użytkowników i ich sposobu bycia, unikalnego spobu pisania postów? dobra troche refleksji teraz przejdźmy do dyskusji
Oto moja lista:
po pierwsze brakuje mi taszy zawsze potrafila wprowadzić do tematu trochę coś ciekawego, zabawnego - zawsze potrafiła ożywić temat, pozatym troche nudno sami faceci tutaj
Może to dziwne ale szkoda mi też że arnold_s też zniknął
Jak nie atakował wszystkich to nawet ciekawych porad udzielał, pozatym też był unikalny
narazie więcej se nie moge se przypomnieć
P.S. Marcing ciebie też od dawna tu nie widziałem, brakuje mi upominania o poprawną pisownie
Oto moja lista:
po pierwsze brakuje mi taszy zawsze potrafila wprowadzić do tematu trochę coś ciekawego, zabawnego - zawsze potrafiła ożywić temat, pozatym troche nudno sami faceci tutaj
Może to dziwne ale szkoda mi też że arnold_s też zniknął
narazie więcej se nie moge se przypomnieć
P.S. Marcing ciebie też od dawna tu nie widziałem, brakuje mi upominania o poprawną pisownie
Oj zauważyłem już dawno
I czasem mi dziwne myśli po głowie chodzą i chwilę refleksji mam.
tasza się utleniła po swoim dość dobrym pomyśle i teraz nic z tego pomysłu nie ma.
https://forum.elportal.pl/viewtopic.php?t=3524
A z Arnoldem dało się żyć, tylko czasem bywał zmierzły.
U góry jest jeszcze jeden usunięty Doc Brown.
I czasem mi dziwne myśli po głowie chodzą i chwilę refleksji mam.
tasza się utleniła po swoim dość dobrym pomyśle i teraz nic z tego pomysłu nie ma.
https://forum.elportal.pl/viewtopic.php?t=3524
A z Arnoldem dało się żyć, tylko czasem bywał zmierzły.
U góry jest jeszcze jeden usunięty Doc Brown.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2006, 0:17 przez GAVRON, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ZbeeGin
Re. P. S. Ze źródła wiem, że Marcing się nie za długo znów pojawi...Kulpina pisze:P.S. Marcing ciebie też od dawna tu nie widziałem, brakuje mi upominania o poprawną pisownie
Powinniśmy go sami realizować!GAVRON pisze:tasza się utleniła po swoim dość dobrym pomyśle i teraz nic z tego pomysłu nie ma.
Jak to przez kogoś można nie pisać? Ja jeśli nie piszę przez kilka dni(tygodni) to tylko dlatego, że nie mam czasu.
PS. Usunięty użytkownik może tu być jako gość, lub jako ktoś zupełnie inny.
PS2. Kolega Kulpina doradził mi, żebym usunął ten post. Powiedział, że każdy może mieć swoje powody. Ale jeśli już zrezygnować to wg mnie całkiem, a nie tylko z pisania.
PS. Usunięty użytkownik może tu być jako gość, lub jako ktoś zupełnie inny.
PS2. Kolega Kulpina doradził mi, żebym usunął ten post. Powiedział, że każdy może mieć swoje powody. Ale jeśli już zrezygnować to wg mnie całkiem, a nie tylko z pisania.
no cóż są różne sposoby aby zablokowac niechcianego goscia. Proponuje watek dotyczący taszy nie ciagnąć bo jest to jej sprawa i nic nam do tego, mozemy ja tylko poprosić aby sie ponownie uaktywniła ale to chyba juz w innym temacie rozpoczęlisciekamil_snk pisze:PS. Usunięty użytkownik może tu być jako gość, lub jako ktoś zupełnie inny