W jakim języku moę napisać program do komputera tego typu co np. do obsługi miksera z EdW 5/06
program, w jakim języku
program, w jakim języku
Witam!
W jakim języku moę napisać program do komputera tego typu co np. do obsługi miksera z EdW 5/06
program KMA.exe został napisany w Borland Delphi lub C++ Builderze,
ale raczej to pierwsze... Delphi jest do pobrania ze stron Borlanda,
jakby coś, po szczegóły odsyłam do forumowego "szukaj"
a taki program możesz napisać w czymkolwiek...
w Visual Basic, Visual C++(.NET), Delphi, C++ Builderze, Javie...
o, w assemblerze dla Win32 też możesz...
rzeczywiście pytanie dość nietypowe
tasza
ale raczej to pierwsze... Delphi jest do pobrania ze stron Borlanda,
jakby coś, po szczegóły odsyłam do forumowego "szukaj"
a taki program możesz napisać w czymkolwiek...
w Visual Basic, Visual C++(.NET), Delphi, C++ Builderze, Javie...
o, w assemblerze dla Win32 też możesz...
rzeczywiście pytanie dość nietypowe
tasza
-
elektronWielki
- Użytkownik
Ja przyswajałem przez rok Pascal-a. Kursy w sieci są tworzone najczęściej w słomianym zapale - nie są kończone, bywają ukierunkowane przez twórcę na jego zainteresowania, inne zbyt teoretyczne... Znalazłem kilka napisanych bardzo przystępnym językiem ... niezbyt obszernych. Podstawą mojej nauki była książka.
Myślę, że dla nowicjusza byłby dobry inny język, młodszy.
Ponieważ nie mam żadnego wykształcenia info-elektronicznego, a dorwałem się teraz do programowania mikrokontrolerów, Pascal pomógł mi zrozumieć wiele rzeczy.
Myślę, że powinieneś się uczyć języka, z którego będzie łatwo przeskoczyć na inny związany z twoimi zainteresowaniami.
Myślę, że dla nowicjusza byłby dobry inny język, młodszy.
Ponieważ nie mam żadnego wykształcenia info-elektronicznego, a dorwałem się teraz do programowania mikrokontrolerów, Pascal pomógł mi zrozumieć wiele rzeczy.
Myślę, że powinieneś się uczyć języka, z którego będzie łatwo przeskoczyć na inny związany z twoimi zainteresowaniami.