Owszem, mam... Nie zwracałem uwagi wcześniej na to pole w profilu więc nie wiem czy było zawsze, czy się pojawiło nagle...Anax pisze:Ej! Radzio też ma ten opis!
1'st post
To ja samBrzozza93 pisze:marcing, co przedstawia twój avatar??
Nie wiem, skąd to wziąłem. Ale pasuje mi - to takie "odbicie w lustrze" (Take a look in the mirror)
Po wypadku jakoś pomieszała mi się miłość ze śmiercią... I dlatego mam "postrzelonego" aniołka (jak kto woli, Kupidyna...). Jak chcecie wiedzieć, co to za wypadek, zajrzyjcie do poczty w EdW 09/2000 (bodajże)... Od tamtej pory mam pochlastane i postrzelone pomysły elektroniczne, a części które poszły z dymem, lub eksplodowały, nie jestem w stanie policzyć - przez zbytnio szybkie realizowanie w/w pomysłów...
Raczej nie - mam trochę wiary w TO Forum i Użytkowników...tasza pisze:no to teraz się zacznie....
Sam nie zwracam uwagi na ilość postów...
Gdyby nie wiara w swoje możliwości - pewnie dziś bym nie chodził...tasza pisze:więc proszę, podziel się ze mną...
Szkoda tylko, że nie idzie nią obdzielać ludzi dookoła...
Ale może spróbuj wykrzesać choć ziarenko - pewnie się gdzieś na serduszku schowało, i boi się pokazać?
To coś w rodzaju elektronicznego "Ruszy, czy nie ruszy? A jeśli nie ruszy, to wybuchnie, czy nie?". Podchodzę do każdego układu z wiarą, że ruszy
Zagadka dla młodszych pokoleń. Co przedstawiają te zdjęcia? Będziecie zaskoczeni... 

Nowsze fotki, ze skaląBrzozza93 pisze:A powiedz chociaż lie to ma cm długości ten klamot??
Ostatnio zmieniony 13 sie 2006, 14:46 przez Anax, łącznie zmieniany 2 razy.
To sobie muszę archiwalny zamówić. I dzięki za przyponieniemarcing pisze:Jak chcecie wiedzieć, co to za wypadek, zajrzyjcie do poczty w EdW 09/2000 (bodajże)...
[ Dodano: 2006-08-13, 15:50 ]
Z początku poprosiłem o 'powiadomienia o odpowiedziach'. jak mnie zaczęły denerwować, to z nich zrezygnowałem. A nadal je dostaje. Co jest