blokada pisania postów przez niezarejestrowanych
-
Gość
blokada pisania postów przez niezarejestrowanych
jak w temacie.
postuluję aby włączyć tę opcję ze względu na coraz częściej
pojawiające się posty o treści - no cóż rzec - jeden taki przed chwilą zgłosiłam do modów.
ja w zeszłym tygodniu całkowicie zablokowałam możliwość komentowania
postów na Elportalu ale dla odmiany miałam (ciągle mam??) zarejestrowanego szkodnika
i tak naprawdę to chwilowo nie mam manewru.....
a poza tym, hmm, no to może jest takie subiektywne odczucie....
ale czy to forum ktokolwiek moderuje? a jeżeli kogoś tym uraziłam - no to sorry.
tasza
postuluję aby włączyć tę opcję ze względu na coraz częściej
pojawiające się posty o treści - no cóż rzec - jeden taki przed chwilą zgłosiłam do modów.
ja w zeszłym tygodniu całkowicie zablokowałam możliwość komentowania
postów na Elportalu ale dla odmiany miałam (ciągle mam??) zarejestrowanego szkodnika
i tak naprawdę to chwilowo nie mam manewru.....
a poza tym, hmm, no to może jest takie subiektywne odczucie....
ale czy to forum ktokolwiek moderuje? a jeżeli kogoś tym uraziłam - no to sorry.
tasza
Ja też miałem problem z wylogowywaniem (sorry że zbaczam z tematu). Po napisaniu postów klikałem wyślij, pojawiało się okienko logowania klikałem O.K. i cały tekst który wcześniej napisałem przepadał. Dopiero po modernizacji ostatniej ten problem zupełnie zniknął.
A co do pisania postów przez gości to się zgadzam. Mało na którym forum posty mogą pisać niezarejestrowani. Jak ktoś jest zainteresowany forum to niech sie zarejestruje. A żeby sie nie namnożyło za dużo nie używnych kont to po pewnym czasie nie logowania się konto użytkownika powinno być usuwane.
A co do pisania postów przez gości to się zgadzam. Mało na którym forum posty mogą pisać niezarejestrowani. Jak ktoś jest zainteresowany forum to niech sie zarejestruje. A żeby sie nie namnożyło za dużo nie używnych kont to po pewnym czasie nie logowania się konto użytkownika powinno być usuwane.
Popieram usuwanie nieaktywnych (np. przez 3 miesiące) kont. Nieraz zdarzyło mi się rejestrować na różnych forach, o których zapominałem. Aktualnie korzystam tylko z kilku. A co do pisania postów przez niezarejestowanych - jeśli dużo postów napisanych przez niezarejestrowanych użytkowników będzie bezsensownych (a może tak być, bo na wielu innych forach trzba się rejestrować) to należy wprowadzić tę blokadę. Chyba nikt nie będzie się rejestrował tylko po to, aby napisać kilka głupich zdań w necie.
tasza pisze:no i mnie znienacka wylogowało.....powyżej to mój post
Jezuniu mój, co tu się dzieje???????????????????
[ Dodano: 2006-05-29, 20:41 ]
tylko mi sie wydawało że to zablokowałem
[ Dodano: 2006-05-29, 21:03 ]
no chyba się udało mam prosbe aby ktoś przetestował czy moze pisać lub odpowiadać jako nie zalogowany? Czyli wylogować się, zamknąć stronę forum, jeszcze raz otworzyc i bez logowania spróbować np. w tym temacie odpisać lub załozyć nowy wątek. U mnie to działa.
po [odpowiedz] wyrzuciło mnie na formatkę logowania...
więc chyba jest ok.
[ Dodano: 2006-05-29, 22:15 ]
"To forum jest teraz wyłączone."
tak wisi na głównej stronie portala...
aha, na Twojej ( https://elportal.pl/ea/ ) też...
więc chyba jest ok.
[ Dodano: 2006-05-29, 22:15 ]
"To forum jest teraz wyłączone."
tak wisi na głównej stronie portala...
aha, na Twojej ( https://elportal.pl/ea/ ) też...