Witam!
Mam pytanie: czy we freeware'owej wersji Eagle mozna w jakis sposob uzyc autorouter'a? Na stronie http://www.cadsoft.de/freeware.htm nie ma wzmianki, ze nie mozna, zas gdy probuje go uruchomic z Board'a, odsyla mnie do help'a, zebym poczytal licencje... a tam ani zdania o wersji freeware. Dodam, ze w Desing rules wybralem tylko jedna warstwe (16).
Pozdrawiam
[ Dodano: 06-09-2005, 02:30 ]
Po krotce postaram sie odpowiedziec na swojego posta:-/
Po uruchomieniu Board w wersji freeware nalezy najpierw wszystkie elementy przeniesc w obszar zakreslony kwadratem a nastepnie uruchomic Auto...
First think, then act...
Pozdrawiam
Eagle - Freeware - Howto
-
atelszewski
- Użytkownik
W wersji free Eagle ma dwa ograniczenia jeśli chodzi o PCB - max. dwie warstwy TOP i Bottom oraz wymira płytki nie większy niż 160x100m. Tutorial w wersli polskiej znajdziesz tutaj : Tutorial Eagle PL
-
atelszewski
- Użytkownik
Zgodnie z tym co pisza na stronie pod adresem, ktory podalem wczesniej wymiary plytki nie moga przekraczac 80x100, a nie jak napisales 160x100. Nie chce mi sie tego teraz sprawdzac:>, ale jezeli rzeczywiscie byloby 160... bylbym teraz b. zadowolony bo siedzi mi w glowie projekt, ktorego implementacja nie zmiescie sie na 80...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt: