Jak w temacie.
Chodzi o te po 1zł za numer.
Gdzie się pytać o archiwalne numery dla preenumeratorów???
http://www.edw.com.pl/index.php?module= ... cf06bb2a4e
(Z działem prenumeraty - szukajcie a znajdziecie
)
(Z działem prenumeraty - szukajcie a znajdziecie
Mam małe takie pytanie, przeczytałem w gazecie że "Co miesiąc możesz bezplatnie otrzymać jeden nr archiwalny prenumerowanego miesięcznika.Prześlemy go rzem z prenumeratą"to ja to mam zamówić w jakis sposób czy jak sami mi to dołączą?
I jak mam korzystać z rabatow np na plytki kupując gdzie ja mam to napisać ze chce z rabatem proszę o odpowiedz.
[ Dodano: 31-12-2005, 14:44 ]

I jak mam korzystać z rabatow np na plytki kupując gdzie ja mam to napisać ze chce z rabatem proszę o odpowiedz.
[ Dodano: 31-12-2005, 14:44 ]
-
K_o_n_r_a_d
- Użytkownik
No wiesz może odpowiedź wyda się banalnie prosta ale:
- Aby zamówić taki a taki nr archiwalny zawsze wypełaniałem balnkiet zamieszczony w EdW i w rubryce "Inne artykuły z oferty AVT" wpisywałem "zamawiam ......nr arciwalny EdW"
- Nie to żebym się czepiał ale może nie przeczytałeś co pisze obok gwiazdki na dole strony
- Jeśli chodzi o zniżki wystarczy wpisać swój nr prenumeraty w odpowiednie miejsce ja zawsze tak robię i wszystko jest OK
- pozdro
- Aby zamówić taki a taki nr archiwalny zawsze wypełaniałem balnkiet zamieszczony w EdW i w rubryce "Inne artykuły z oferty AVT" wpisywałem "zamawiam ......nr arciwalny EdW"
- Nie to żebym się czepiał ale może nie przeczytałeś co pisze obok gwiazdki na dole strony
- Jeśli chodzi o zniżki wystarczy wpisać swój nr prenumeraty w odpowiednie miejsce ja zawsze tak robię i wszystko jest OK
- pozdro