Mam podłączony do mojego komputera monitor LG 775E, niestety mam z nim małe problemy. Monitor po paru godzinach pracy samemu się wyłącza i nie chce się włączyć. Czasami czekam 2 godziny aż się mu coś przestawi i b.ędzie działać. Czy ktoś ma może podobną sytułacje? Może ktoś z Was wie jak to naprawić?
Pozdrawiam
Monitor LG 775E
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam!
W monitorach LG prawdziwą plagą są zimne luty. Popraw dokładnie szerokie okolice trafa WN i przetwornicę (niektórych zimnych nie widać gołym okiem - dobrze mieć lupę). Poprawiając należy używać dużo kalafonii.
Pozdrawiam.
P.S. LG StudioWorks 775E to tylko nazwa handlowa. Podaj dokładny model i w miarę możliwości chassis oraz FCCID monitora (wszystko powinno być na nalepce z tyłu obudowy).
W monitorach LG prawdziwą plagą są zimne luty. Popraw dokładnie szerokie okolice trafa WN i przetwornicę (niektórych zimnych nie widać gołym okiem - dobrze mieć lupę). Poprawiając należy używać dużo kalafonii.
Pozdrawiam.
P.S. LG StudioWorks 775E to tylko nazwa handlowa. Podaj dokładny model i w miarę możliwości chassis oraz FCCID monitora (wszystko powinno być na nalepce z tyłu obudowy).