Koarystajac z Linq który dostałam w mailu pisze...
Ratunq!!!! Potrzebowalabym schemat elektryczny i
płytki drukowanej wzmacniacza szerokopasmowego, który miałby być zamontowany w generatorze funkcyjnym o zakresie częstotliwości wyjściowych od 20 Hz do 20000 Hz.
Jeli macie cosik takiego w domq to przeslijcie mozliwie jak najszybciej
Z góry dziekuje
Pozdroofki
Wzmacniacz szerokopasmowy do generatora funkcyjnego
-
*=SooFKa=*
- -
-
*=SooFKa=*
- -
Dzieki za checi
Wiesz... dzieki za checi... ostatnio w moim domu czrna dziura wypluła ta kartke z tym wzmacniaczem....
i sierota ze mnie.. bo nie był to schemat w ep tylkow praktycznym elektroniku... jak bede miec zeskanowany przesle Ci go maile...
a własnie.. bede miec tesh prośbe na forum.. bo nie umie sie połapac jak zrobic szchematu płytki drtukowanej..
ale to jak zeskanuje jeszcze sie do Ciebie odezwe.. zycze milego dziopneczka..
Pozdr
SooFKa
i sierota ze mnie.. bo nie był to schemat w ep tylkow praktycznym elektroniku... jak bede miec zeskanowany przesle Ci go maile...
a własnie.. bede miec tesh prośbe na forum.. bo nie umie sie połapac jak zrobic szchematu płytki drtukowanej..
ale to jak zeskanuje jeszcze sie do Ciebie odezwe.. zycze milego dziopneczka..
Pozdr
SooFKa
-
*=SooFKa=*
- -
schemat płytki do wzmacniacza!
Witam ponownie po dłuzszym milczeniu
Mam schemacik ideowy którego tyle czasu szukałam.. ale z tym mam tez problemik... przydałby mi sie schemacik płytki drukowanej do tego wzmacniacza.. a ja nie umie go za zadne skarby wykonac... rezygnuje!!!
Postanowiłam poprosic o pomoc tu na forum.. tylko, ze ... no własnie.... nie wiem jak zamiescic ten schemacik, zeby był dostepny dla przegladajacych!! Moze jakos poradzisz
Prosze!!!
Pozdroofki
Mam schemacik ideowy którego tyle czasu szukałam.. ale z tym mam tez problemik... przydałby mi sie schemacik płytki drukowanej do tego wzmacniacza.. a ja nie umie go za zadne skarby wykonac... rezygnuje!!!
Pozdroofki