płytki drukowane kupno

Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące bieżącego lub archiwalnych numerów "Elektroniki dla wszystkich" lub zauważyłeś błędy czy nieścisłości to jest to odpowiednie miejsce aby o tym napisać.
ODPOWIEDZ
slazby

płytki drukowane kupno

Post autor: slazby » 18 sty 2006, 13:22

czy ktoś z prenumeratorów zamawiał już płytki drukowane?? jak tak to nech napisze jak to robił.

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 18 sty 2006, 18:21

Chodzi Ci o zakup w AVT? Jeśli tak to wejdź na stronę http://www.sklep.avt.pl/ i tam dokonaj zakupu wybranej płytki.

slazby1
-

Post autor: slazby1 » 18 sty 2006, 19:49

Tak, już do tego doszłem, ale mi przyjdzie jakiś druk przelewu abym wpłacił pieniądze, czy sam mam uzupełnić i wpłacić, jak sie rozgladałem na stronie sklepu AVT to przy finalizowaniu trasakcji pisało że mam zapłacić pełna sume, a przecież jestem prenumeratorem i mam rabat 30%

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 18 sty 2006, 19:57

Najlepiej zapytaj o rabat w "kontaktach" lub w okienku uwag wpisujesz numer prenumeraty. A chyba mozna również wybrać opcję za pobraniem wtedy płacisz jak przyjdzie paczka, a jeli przelew to przyślą Ci dane do przelewu i jesli masz konto internetowe to robisz to nie ruszając się z domu a jesli nie masz to płacisz w banku.

GVolt
Użytkownik

Post autor: GVolt » 20 lut 2006, 17:27

Wojtek pisze:A chyba mozna również wybrać opcję za pobraniem wtedy płacisz jak przyjdzie paczka,
można :wink: ja tak kupuje :D a zniżke dostniesz :wink: jak jesteś prenumeratorem :lol: ja wpisałem nr prenumeraty w odpowiednim polu no i jeszcze dla pewności napisałem w uwagach że chce zniżke :lol: i doszło ze zniżka :D a tak wogóle to płytki (do wartości 40zł możesz wybrać żeby ci przysłali z prenumeratą, wtedy nie płacisz za przesyłke :wink: tylko za samą płytke

PS. Przyjdzie ci na maila potwierdzenie, będą tam wpisane orginalne ceny (bez zniżek :/ ) ale zniżke dostaniesz :wink:

ODPOWIEDZ