Witam
Czy ktoś mógłby mi przesłać zeskanowaną Mikroprocesorową Oślą Łączkę z numeru 12/2003 EdW. Niestety tego numeru nie ma już w archiwaliach i nie mogę go nigdzie dostać. Może ma ktoś Mikroprocesorową Oślą Łączkę z całego rocznika 2004 to też byłbym wdzięczny. Ale tak jak piszę najważniejszy jest numer 12/2003, bo pozostałe mam nadzieję kupić w archiwaliach.
Mikroprocesorowa Oślą Łączka
Witam
mam taki sam problem z numerem 12/2003. nie interesuje mnie zakup całego zastawy ponieważ pozostałe odcinki juz mam wszystkie i troche by sie to mijało z celem
jeżeli ktoś byłby taki dobry i przesłał by mi na maila skan oślej łączki z tego numeru to byłbym bardzo wdzięczny
qba_k@o2.pl
z góry slicznie dziekuje i pozdrawiam
mam taki sam problem z numerem 12/2003. nie interesuje mnie zakup całego zastawy ponieważ pozostałe odcinki juz mam wszystkie i troche by sie to mijało z celem
jeżeli ktoś byłby taki dobry i przesłał by mi na maila skan oślej łączki z tego numeru to byłbym bardzo wdzięczny
qba_k@o2.pl
z góry slicznie dziekuje i pozdrawiam
Zobacz tu http://www.edw.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2629heyka pisze:niebawem tzn kiedy może się ukazać?