Autotrax

Czyli wszystko co dotyczy wyposażenia elektronika: multimetry, oscyloskopy, generatory, zasilacze, lutownice itp. Również tutaj można zadawać pytania co, jak i czym można mierzyć. Porady dotyczące montażu układów, lutowania, wykonywania obwodów drukowanych itp.
ODPOWIEDZ
Laska (Paweł)

Autotrax

Post autor: Laska (Paweł) » 03 gru 2005, 22:33

Zainstalowałem autotrax'a i nie wiem, co dalej :| Bardzo proszę o wskazanie jakiegoś kursu.

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 04 gru 2005, 20:38

Może zadawaj konkretne pytania?

Tom27
-

Post autor: Tom27 » 04 gru 2005, 21:34

Na tej stronie, czyli EdW jest kurs z pierwszych numerów EdW na temat Easytrax-a. Ja się na nim uczyłem i chylę czoła wobec Pana Piotra Góreckiego autora wspomnianego kursu. Treść była przedstawiona najprzystępniej jak się dało. Polecam żebyś sobie przejrzał PDF-y i wzorował się na tym kursie, ponieważ Easytrax jest bardzo, bardzo podobny do Autotrax-a (ten oczywiście jest bardziej rozbudowany). Piszę to z własnego doświadczenia, ponieważ po Easytrax-ie „przesiadłem” się, na Autotrax-a (bez żadnych problemów) a teraz działam w Protelu jestem wierny firmie :D . Naprawdę polecam opis jak i sam program, który jest przystępny jasny i przyjemny. Choć teraz z Protela już nie ma powrotu na Autotrax-a (do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja a pomyśleć, że kiedyś projektowałem pcb na papierze milimetrowym.

tasza
Użytkownik

Post autor: tasza » 05 gru 2005, 11:00

:arrow: Laska (Paweł)

Elportal, lewa ramka, SZUKAJ :idea:
:arrow: http://www.edw.com.pl/index.php?module= ... omputerowe

ODPOWIEDZ