Schemat filtru częstotliwości 50/100hz ( avt 2323 )

Poszukujesz schematu układu lub urządzenia, badź wzoru płytki do niego - pytaj. Na pewno ktoś Ci pomoże.
ODPOWIEDZ
Nitrous

Schemat filtru częstotliwości 50/100hz ( avt 2323 )

Post autor: Nitrous » 28 lis 2005, 17:27

Witam wszystkich! Pisałem już na innym forum, ale nikt mi nie pomógł. Zwracam się teraz z pośbą do was. Czy ktoś ma dokładny schemat montażowy lub ideowy urządzenia , którego nazwa zanjduje się w temacie? Lub czy mógłby mi zeskanować, a nawet zrobić po prostu zdjęcie od góry? Naprawde urządzenie to jest mi bardzo potrzebne, jeżeli będzie trzeba moge nawet zapłacić ( tyle co za samą płytkę ze sklepu internetowego ). Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ![/b]

tasza
Użytkownik

Post autor: tasza » 28 lis 2005, 17:34

no a ten co jest w pdf :?:
:arrow: http://www.sklep.avt.com.pl/photo/_pdf/AVT2323.pdf
rysunki są delikatnie mówiąc - średnio czytelne,
ale ze zdjęcia na górze i rysunku pcb na dole to jakoś sobie poskładasz....
chyba :roll:

aadasie
-
Kontakt:

Post autor: aadasie » 29 lis 2005, 15:55

Próbowałem jakoś ten schemat sensownie poprawić , ale jest w tak małem rozdzielczości ,że prawdopodobieństwo popełnienia błędu jest bardzo duże. Gdyby chociaż schemat ideowy był dobry to można by go zmienić przy pomocy odpowiednich programów na montażowy. Przeglądałem dużo schematów ze strony EDW i jakoś większość była bez błędów. Jakbym mógł to bym kupił ze sklepu ten kit ,ale przesyłka kosztuje 13 zł :shock: , za co?! Przecież to jest tylko mała paczuszka pocztą polską. No nic, mam nadzieję ,że jednak znajdzie się ktoś kto ma jakiś dokładniejszy schemat tego urządzenia. Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ