Wyzwanie: Pomóż mi zidentyfikować ten komponent.

Tutaj mozesz poruszać tematy ogólne powiązane z elektroniką, np. dyskusje na temat podzespołów, układów, zasad ich działania. Czyli można pisać o wszystkim czego nie da się przyporządkować do innych działów.
ODPOWIEDZ
JesonMile
-

Wyzwanie: Pomóż mi zidentyfikować ten komponent.

Post autor: JesonMile » 17 lip 2021, 14:10

Pomóż mi zidentyfikować ten składnik.

Czułem, że jestem trolowany na głównym subreddicie Inżynierii Elektrycznej; szydząc ze mnie, powiedzieli, że to oscylator.

Nie jestem inżynierem elektrykiem i zgodnie z moją najlepszą wiedzą podejrzewam, że jest to oscylator.

Jeśli użyję identyfikatora/kodu w google. Nie mam wyników. Bez arkusza danych i bez producenta. Chciałbym dokładnie wiedzieć, jaki to jest oscylator (jeśli). Jest za wysoki, aby zmieścić w nim przestrzeń i chciałbym go zastąpić mniejszym pakietem.

Z góry dziękuję. Doceniam twoją fachową pomoc! :)

MichelKesin
-

Re: Wyzwanie: Pomóż mi zidentyfikować ten komponent.

Post autor: MichelKesin » 20 lip 2021, 10:23

JesonMile pisze: ↑
17 lip 2021, 14:10
Pomóż mi zidentyfikować ten składnik.

Czułem, że jestem trolowany na głównym subreddicie Inżynieri showbox speed test
i Elektrycznej; szydząc ze mnie, powiedzieli, że to oscylator.

Nie jestem inżynierem elektrykiem i zgodnie z moją najlepszą wiedzą podejrzewam, że jest to oscylator.

Jeśli użyję identyfikatora/kodu w google. Nie mam wyników. Bez arkusza danych i bez producenta. Chciałbym dokładnie wiedzieć, jaki to jest oscylator (jeśli). Jest za wysoki, aby zmieścić w nim przestrzeń i chciałbym go zastąpić mniejszym pakietem.

Z góry dziękuję. Doceniam twoją fachową pomoc! :)
had the same issue

ODPOWIEDZ