złamanie hasła na poczte

Dyskusje na temat sprzętu, konfiguracji, sterowników i oprogramowania.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pim
Użytkownik
Kontakt:

złamanie hasła na poczte

Post autor: pim » 15 kwie 2006, 22:56

Witam otóż miałem włamanie na pocztę i czy zna ktoś jakiś sposób na złamanie nowego hasła. Odpowiedź została zmieniona więc nie mogę skorzystać z opcji zmień hasło.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2006, 10:55 przez pim, łącznie zmieniany 1 raz.

Arnold_S.

Post autor: Arnold_S. » 16 kwie 2006, 1:58

Pożegnaj się ze swoją skrzynką. :mrgreen: Ona już nie jest Twoja.
Możliwości odzyskania nie ma. TEORETYCZNIE pozostaje droga policyjno-sądowa(ale weź udowodnij, że to rzeczywiście była Twoja skrzynka). Ale nikt nie ma czasu na takie bzdury.

Na przyszłość trzeba się wysilić i ustalać bardziej skomplikowane hasła!
To samo się tyczy opcji "pytania kontrolnego" po zapomnieniu hasła - idioci ustawiają tam np. datę swych urodzin, itp(coś co wiele osób wie).

Kapitan_Rzbik
-

Post autor: Kapitan_Rzbik » 16 kwie 2006, 17:35

Arnold_S. pisze:Pożegnaj się ze swoją skrzynką. Mr. Green Ona już nie jest Twoja.
Możliwości odzyskania nie ma.
Ależ możliwość jest.

pim ciekawy jestem tylko po co komu twoja byla skrzynka? najczesciej chodzi o sama zawartosc i zwykle wlamanie wystarcza.
Moze ty sam chcesz sie wlamac na czyjas skrzynke?

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 30 paź 2006, 20:13

a może komuś podobał się jego mail i przez to mu go zabrał?
możesz skontaktować się z administratorami miejsca w którym miałeś skrzynke może coś poradzą albo miesiąc siedzenia i łamanie hasła

Awatar użytkownika
mdm150
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mdm150 » 30 paź 2006, 23:27

Witam!
Z kolei ja miałem przypadek że ktoś włamał sie na konto gg mojego znajomego i z jego gg ten ktoś rozsyłał do wszystkich linki do zawirusowanych stron www

Awatar użytkownika
kamil_snk
-

Post autor: kamil_snk » 31 paź 2006, 7:30

Ustawiłeś zbyt łatwe pytanie. Ja sam kiedyś włamałem się bez problemu na kilka kont. Np. użytkownik o nicku tibiarz (od Tibii - takiej gry) miał pytanie : Grasz? Odpowiedź była oczywista. Albo ktoś inny (wpisywałem losowe loginy - od imion) pytanie o kolor - wystarczyło strzelać. Najlepiej ustawić odpowiedź całkowicie niezwiązaną z pytaniem i zapamiętać ją sobie.

ODPOWIEDZ