Szczerze to nie rozumiem czemu mi to mówiszAro pisze:elwoodb - Zauważyłeś może że urządzenia z dobrej firmy są lepiej wykonane, bardziej niezawodne i pracują przez długie lata bez usterki(no prawie) ? Tak więc droższy miernik o tych samych parametrach jest napewno lepiej dopracowany i użyto w nim elementów lepszej jakości.
Czemu "no prawie" ? Miałeś już jakieś przejścia ze swoim miernikiem ? Czy chodzi ogólnie o starsze sprzęty elektroniczne
Gdybym się tylko wiekiem sugerował to bym z wami raczej nie dyskutowałAro pisze:I jeszcze jedna sprawa: nie sugeruj się tylko wiekiem
Długi czas = max. 10 lat ? Zakładając, że 16-latek zaczął od podstawówkiAro pisze:bo raz- ktoś młody może się zajmowac elektroniką długi czas i miec większe doświadczenie niż osoba starsza.
Pewnie, że może, ale to zazwyczaj nie reguła. Oczywiście bierzemy pod uwagę, że "osoba starsza" w ogóle interesuje się elektroniką ?
Podobnie jak na allegroAro pisze:I dwa - nikt nie sprawdza czy wiek w opisie jest zgodny z rzeczywistością
Nie zrozum mnie źle, moja wypowiedź nie jest atakiem na młodych pasjonatów elektroniki, po prostu dziwię się, że z multimetra chyba wszyscy elektronicy korzystają, a tylko młodzi dają rady w tym temacie
Wesołych Świąt!