Wzmacniacz szerokopasmowy do generatora funkcyjnego

Poszukujesz schematu układu lub urządzenia, badź wzoru płytki do niego - pytaj. Na pewno ktoś Ci pomoże.
ODPOWIEDZ
*=SooFKa=*
-

Wzmacniacz szerokopasmowy do generatora funkcyjnego

Post autor: *=SooFKa=* » 02 kwie 2003, 19:10

Koarystajac z Linq który dostałam w mailu pisze...

Ratunq!!!! Potrzebowalabym schemat elektryczny i
płytki drukowanej wzmacniacza szerokopasmowego, który miałby być zamontowany w generatorze funkcyjnym o zakresie częstotliwości wyjściowych od 20 Hz do 20000 Hz.

Jeli macie cosik takiego w domq to przeslijcie mozliwie jak najszybciej

Z góry dziekuje

Pozdroofki

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 02 kwie 2003, 21:00

A miło mi powitać, widzę że możemy podyskutować na obu forach. Myślę że numer EP którego szukasz, a dotyczący kitu AVT-23 jest to numer 12/97. Jutro sprawdzę czy mam coś takiego.

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 03 kwie 2003, 16:52

Niestety nic w nr 12/97 nie ma na temat kitu avt-23, jedynie w numerze 8/98 jest erarta do tego kitu. Chyba się poddam bo nic nie znalazłem w dostępnych mi rocznikach :(

*=SooFKa=*
-

Dzieki za checi

Post autor: *=SooFKa=* » 07 kwie 2003, 10:22

Wiesz... dzieki za checi... ostatnio w moim domu czrna dziura wypluła ta kartke z tym wzmacniaczem....
i sierota ze mnie.. bo nie był to schemat w ep tylkow praktycznym elektroniku... jak bede miec zeskanowany przesle Ci go maile...
a własnie.. bede miec tesh prośbe na forum.. bo nie umie sie połapac jak zrobic szchematu płytki drtukowanej..
ale to jak zeskanuje jeszcze sie do Ciebie odezwe.. zycze milego dziopneczka..

Pozdr
SooFKa

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 07 kwie 2003, 18:22

:D Tak myślałem, że to jednak nie z EP.

*=SooFKa=*
-

schemat płytki do wzmacniacza!

Post autor: *=SooFKa=* » 14 kwie 2003, 18:49

Witam ponownie po dłuzszym milczeniu :!:
Mam schemacik ideowy którego tyle czasu szukałam.. ale z tym mam tez problemik... przydałby mi sie schemacik płytki drukowanej do tego wzmacniacza.. a ja nie umie go za zadne skarby wykonac... rezygnuje!!! :cry: Postanowiłam poprosic o pomoc tu na forum.. tylko, ze ... no własnie.... nie wiem jak zamiescic ten schemacik, zeby był dostepny dla przegladajacych!! Moze jakos poradzisz :!: :?: :?: :!: Prosze!!!

Pozdroofki :)

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 14 kwie 2003, 18:58

Wyślij do mnie na email ja go umieszczę. Chyba że masz serwer na którym sama go umieścisz, ja ze wzgledu na ograniczoną ilosć miejsca na serwerze (płatnym) nie udostępniam mozliwosci dołączania załączników do postów bo zabrakłoby mi miejsca na stronę.

ODPOWIEDZ