Czekam na propozycje
Dzięki za wszelką pomoc, Pozdrowionka
he he aleś mnie rozbawił, zaraz pękne, ale fajnie może panie w kadrach faktycznie mają fonię ?!Ojej ;D Kadrofonia, przypominają mi się opowiadania ojca
Wybacz, przejęzyczeniehe he aleś mnie rozbawił, zaraz pękne, ale fajnie może panie w kadrach faktycznie mają fonię ?!![]()
Ale ten układ musi działać... jest tak prosty, że błędu chyba nie da się popełnić.transpacyfic pisze:Więc panowie, zrobiłem tak jak mówiliście, kupiłem TDA 1554Q w kicie AVT - 2104.
1. Po zlutowaniu, 3 - krotnemu sprawdzeniu, podłączeniu, z układu pozostało to co na zdjęciu na samym dole, co ciekawe podłączyłem głośniki 8 Ohm, podałem napięcie ( z zasilacza stabilizowanego!) 12 V ;( Wydałem prawie 50 zł i się popsuło, nie przewiduję tutaj błędów w lutowaniu, spytałem się kolegi, na 2 roku studiów elektronicznych, powiedział że nie ma błędów.
2. W związku z powyższym, proszę o pomoc, w zbudowaniu wzmacniacza tranzystorowego o mocy 20 W/ 8 Ohm ;]
-= proszę o klikanie na powiększenie zdjęcia poniewż coś się źle wgrał, ale po powiększeniu jest good ;] =-