Schemacik i opis tego co robilem. -> http://download.yousendit.com/2BB8184C39623047
teraz co sie dzieje ?
1. Po podlaczeiu wszsytkiego (gitara - wzmacniacz) lecz bez wlozenia baterii do mojego ukladu sygnal jest czysty, jednak lekko wyciszony na moje oko nie powinno byc nic slychac ale jest jakies przebicie i slychac . czy dobrze mysle ??.
2. dioda sie nie zapala.
3. wlacznik - kiedy go wcisne i przytrzymam to nie slychac sygnau (czystego) w glosnikach jak gram jednak jak tylko puszcze to slychac.
4. podlaczenie baterii nic nie daje
Teraz napisze czego nie jestem pewien i co zrobilem inaczej.
1.nie wlutowalem C10 przy potencjometrze (jednak bez niego wewntualnie moge miec trzaski przy kreceniu wiec to nie moj problem chyba jest )
2.Wlacznik powinienem podpiac do punktu "P" ktorego nie ma na plytce albo ja jestem mega slepy wiec wydedukowalem ze podepne go do masy z ktora sie ma laczyc tylko.(foto ponizej jak ja to zrobilem)
3. na wejsciu powinno byc gniazdo stereo i takie jest jednak uzywam tylko jednej masy poniewaz kabel ktory wkladam do gniazdka jest mono wiec to zmostkowalem jak na rysunku.
4. Jako ze jest to moj pierwszy uklad z scalakami to nie jestem pewien czy dobrze kombinuje ktora to jest nozna nr 4. Poniewaz jest blad i na US1 pisze ze trzeba do 4 nozki dodac mase, wiec podpiolem 4 nozke (chyba 4) do punktu "H" gdzie moim zdaniem jest masa.
5. Zostalo wolne miejsce obok ukladu US2 oznaczone jako "O" mysle ze tam powinno byc cos ??
Bede naprawde bardzo bardzo wdzieczy za pomoc

jeszcze dam kilka fotek pogladowych moze cos pomoga ?
jesli idzie o luty to nie mam dobrej reki dlatego takie glutowate jednak wszystkie sie trzymaja i nie stykaja (choc wyglada inaczej gdzieniegdzie

na foto jest blad jeden (kabel niebieski jest za nisko przylutowany powinien byc wyzej w dziurce juz naprawilem to)
dodam ze na ukladach us1 i us2 nie ma nawet napiecia :/
bardzo prosze o pomoc