Wydzielone z "Jaka książka do rachunku prawdopodobieńst

Tutaj będą przenoszone tematy, którymi dalej nie warto się zajmować, co jakiś czas zawartość tego forum jest kasowana.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 25 paź 2008, 17:51

alaris, też mam z tą Panią dr wykłady - czas pokaże, czy wyjdzie mi to na dobre...
Opowiedz coś o tym.

alaris
Użytkownik

Post autor: alaris » 25 paź 2008, 19:11

Luminofor pisze:Opowiedz coś o tym.
Co tu duzo mowic? Pierwszy termin zaliczylo u nas moze z piec osob. Zrobila drugi i bylo podobnie. W wakacje kolejny - znowu kilka osob. We wrzesniu zajeli nam sale (byl kongres technologii chemicznej), Lybacka strzelila focha przed rektorem i wszystkim dala 3 albo 3+. I tyle. Normalnego terminu nie idzie u niej zdac. Chyba,ze masz wykuta na pamiec teorie (hehe) i rozumiesz doskonale zadania z rachunku (np. procesy losowe).
Jedyny dobry sposb to miec 4 czy 4+ z cwikow na obu semestrach, u nas wtedy zaliczala czesc zadaniowa na egzaminie na maksa, a z teorii jeden punkt da sie zdobyc. No i masakrycznie ocenia.
Pare osob zaliczalo u niej w biurze poselskim, z tego co wiem z lepszym rezultatem. W kazdym razie w dwa dni na egzamin sie nie nauczysz.

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 25 paź 2008, 20:01

No to mnie pocieszyłeś... :evil: :neutral: :sad: :???: :shock:

alaris
Użytkownik

Post autor: alaris » 25 paź 2008, 20:10

Luminofor pisze:Opowiedz coś o tym.
Luminofor pisze:No to mnie pocieszyłeś..
O slodka nieswiadomosci... To bylo z trzy lata temu, moze zlagodniala na starosc :razz: Ale chciales cos wiedziec to powiedzialem... Na przyszlosc: nie pytaj o Tyszera, Wesolka, Bartkowiakka (sic!) czy Bandyte :razz:
Przyloz sie do cwiczen, jak masz z Iwinska, to ni ejest zle, babka jest w porzadku. Jak nie masz z Iwinska, to sie lepiej przenies do innej grupy, wiesz: "pani doktor mam wtedy bardzo wazne zajecia pozalekcyjne" czy cos w tym guscie.

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 25 paź 2008, 21:18

Ćwiczenia z rach. mam z Iwińską, z algebry z Sołtysiak, z analizy z Popowską, z fizyki z Krzykowskim.
Wykłady: fiza Szawioła, analiza Jankowski, algebra Grzesiak, opowiedz mi coś o nich.

alaris
Użytkownik

Post autor: alaris » 25 paź 2008, 23:17

Luminofor pisze:Iwińską
To juz Ci napisalem... Nie daje zaliczenia za friko, ale nie robi tez specjalnych problemow. Zrozumienie tego co bylo na cwikach powinno wystarczyc na zaliczenie kolo na min. 4
Luminofor pisze:Sołtysiak
Z ta kobita mialem akurat analize. Coz... Bierze studenta do tablicy, mowi co pisac, potem bierze nastepnego, mowi co pisac i tak sobie cwiczenia lecialy... Kolo bylo raczej z tego co na cwikach, moze troche trudniejsze.
Luminofor pisze:Grzesiak
Nie robil jakis specjalnych problemow, ale cos trzeba bylo umiec. Warto sobie zadania z jego skryptu przeliczyc przed kolem i egzaminem. "Udowodnic, ze cialo liczbowe zawiera cialo liczb wymiernych..." taaa... Bylo wesolo. To pytanie mialem na dopopytce :lol:

[ Dodano: 2008-10-26, 00:18 ]
A! Reszty ekipy nie znam. Popytaj ludzi z roku wyzej, to najlepsze zrodlo informacji - nie zdazyli jeszcze pojsc do psychologa i wymazac zlych wspomnien :mrgreen:

spark
Użytkownik

Post autor: spark » 26 paź 2008, 0:10

Rozmowa nie na temat, wydłubane z "Jaka książka do rachunku prawdopodobieństwa." i kosz...

Zablokowany