Nie działające linki w materiałach dodatkowych

Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące bieżącego lub archiwalnych numerów "Elektroniki dla wszystkich" lub zauważyłeś błędy czy nieścisłości to jest to odpowiednie miejsce aby o tym napisać.
ODPOWIEDZ
piotrek55
-

Nie działające linki w materiałach dodatkowych

Post autor: piotrek55 » 16 lut 2015, 19:36

Witam wszystkich forumowiczów!
Nie wiem dlaczego tak późno opublikowane zostały materiały dodatkowe do numerów EDW z 2015 roku. Teraz są, ale jakby niekompletne bo dwa witają nas powiastką, że taka strona nie istnieje... Nie mam pojęcia jaka jest przyczyna.... Konkretnie chodzi mi o ładowarkę z lutowego numeru oraz termometr z systemem operacyjnym FemtoOS ze stycznia 2015.
Z poważaniem Piotr

Tomotron
-

Re: Nie działające linki w materiałach dodatkowych

Post autor: Tomotron » 08 mar 2015, 20:10

piotrek55 pisze:Witam wszystkich forumowiczów!
Nie wiem dlaczego tak późno opublikowane zostały materiały dodatkowe do numerów EDW z 2015 roku. Teraz są, ale jakby niekompletne bo dwa witają nas powiastką, że taka strona nie istnieje... Nie mam pojęcia jaka jest przyczyna.... Konkretnie chodzi mi o ładowarkę z lutowego numeru oraz termometr z systemem operacyjnym FemtoOS ze stycznia 2015.
Z poważaniem Piotr
Witam
Pisałem do autora jak i redakcji EDW, niestety brak odpowiedzi, zależy mi na materiałach do ładowarki.
Jak dla mnie to duży minus, że redakcji nie reaguje na zgłaszane błędy na stronie.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiotrGoreckiJr
-
Kontakt:

Post autor: PiotrGoreckiJr » 21 kwie 2015, 11:46

Witajcie. W sprawie wszelkich spraw i problemów z elportalem (stroną główną, nie forum), komunikujcie się bezpośrednio ze mną

(ścieżka szybka)
pgoreckijr (małpa) gmail.com

(ścieżka wolniejsza)
przez PM na forum

Awatar użytkownika
joon
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: joon » 21 kwie 2015, 20:48

Nieźle, władza forum pojawiła się po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie na forum, gratki ;)

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: matrix » 21 kwie 2015, 21:21

joon pisze:(...) władza forum pojawiła się po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie na forum, gratki
Może urządzimy z tej okazji jakiegoś grila bo sezon się zbliża, tylko nie wiem czy zauważył kolega fragment wypowiedzi:
PiotrGoreckiJr pisze:W sprawie wszelkich spraw i problemów z elportalem (stroną główną, nie forum)
Z naciskiem na:
PiotrGoreckiJr pisze:(stroną główną, nie forum)

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 23 kwie 2015, 5:18

Bo pytanie tego tematu dotyczyło materiałów umieszczanych na elportalu nie na forum. W sprawach forum to do admina forum.

ODPOWIEDZ