Jak wiemy na rynku mamy wiele przystawek typu CLIP-prezentacja numeru lub sam aparat...
Jak się okazuje na ppodstawie kontaktów z klientami operatora TP -czesto gesto pada pytanie czy mozna kupic coś takiego ...tz dyskryminator połaczeń
załozenie:
-dzwoni do mnie osoba z numeru xxxxxxx jak się okazuje ma numer z którym nie życzę sobie rozmawiać...wpisuje to odpowiednimi klawiszami-programuje w przystawce ze jesli zadzwoni jeszcze raz przystawka rozpozna numer niepożądany...i przystawka zrealizuje połaczenie -efekt podniesionej słuchawki i po ok 5 sek zwolni zrzuci połaczenie-klientowi po kilku takich telefonach zapewne znudzi się dzwonienie....no tak a jesli by to był zastrzezony?? proste jak bat ..przystawka pokazuje jakis stan-napis w zależnosci od typu przystawki to wiec tez mozna odpowiednio to zdekodowac aby powtórzyła się sytuacja jak powyżej....
co na to redakcja EDW?????
propozycja zestawwu dla EDW
propozycja zestawwu dla EDW
Ostatnio zmieniony 21 sty 2006, 9:58 przez PICIA, łącznie zmieniany 1 raz.
re
pomijam koszt 3,66zł brutto..ale jaka korzyść??? zapewniam niewspółmierna....
[ Dodano: Pon 30 Sty, 2006 ]
bardzo dziwne ze portal EDW nie interesuje sie tym postem....wiec poco ten dział istnieje skoro nikt z administracji sie tym niechce zająć..szkoda
[ Dodano: Pon 30 Sty, 2006 ]
bardzo dziwne ze portal EDW nie interesuje sie tym postem....wiec poco ten dział istnieje skoro nikt z administracji sie tym niechce zająć..szkoda
-
tyrystorek
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja wykorzystuje pomysł mojego dziadka. czasami dostaje dziwne telefony (mam chyba podobny numer do m. in. kwiaciarni). Kiedyś ktoś do mnie zadzwonil:
-Dzień dobry. Czy tu jajczrnia???
-Nieee tu zakład pogrzebowy
-O jejku jak to sie mogło stać......
Tu jest jeszcze lepsze:
http://www.joemonster.org/article.php?sid=6071
Jak ktoś dzwoni i dwa razy dowiaduje sie że dodzwonił się do zakładu pogrzebowego to odchodzi mu chęć dalszego dzwonienia
-Dzień dobry. Czy tu jajczrnia???
-Nieee tu zakład pogrzebowy
-O jejku jak to sie mogło stać......
Tu jest jeszcze lepsze:
http://www.joemonster.org/article.php?sid=6071
Jak ktoś dzwoni i dwa razy dowiaduje sie że dodzwonił się do zakładu pogrzebowego to odchodzi mu chęć dalszego dzwonienia