Pilot do TV przez IRDA
- owoc_leśny
- -
- Kontakt:
Niestety nie ma takiej możliwości, ze względu na ogólną istote jezyka wymagana jest rekomplacja programu a jak wiadomo, przynajmniej ja nie słyszałem o kompilatorach c/c++ na komórke. Ludzie po to wymyślili Jave by była wieloplatformowa i nie wymagała rekompilacji.A czy program rodem z C++ po odpowiedniej kompilacji odpalę na komórce?
Jak na razie to na urządzeniach mobilnych platforma .NET działa tylko na Windowsie CE.
Poza tym sztandarowy język tej platformy, czyli C#, ma wiele wspólnego z Javą, ale mimo wszystko jakoś nie wyobrażam sobie moich "ce-szarpowych" programów śmigających w komórce
Poza tym, czego Java nie może, tego i .NET nie będzie mógł.
A o kompilatorach C/C++ na komórkę też nie słyszałem, ale przecież chyba firmware, Symbian itp. w samym asemblerze pisane nie są
Poza tym sztandarowy język tej platformy, czyli C#, ma wiele wspólnego z Javą, ale mimo wszystko jakoś nie wyobrażam sobie moich "ce-szarpowych" programów śmigających w komórce
Poza tym, czego Java nie może, tego i .NET nie będzie mógł.
A o kompilatorach C/C++ na komórkę też nie słyszałem, ale przecież chyba firmware, Symbian itp. w samym asemblerze pisane nie są
- owoc_leśny
- -
- Kontakt: