Witam
Poszukuje cykl artykulow zeskanowanych z EP o bascomie
Czy moze wie ktos gdzie leza ??
w zamaian kazdy skan z EDW prawie od pierwszego wydanego numeru
Pozdrawiam
Bascom z EP
W EP takiego kursu BASCOM nie było. Jeśli chodzi o BASCOM-AVR to od 09/2002 jest kurs autorstwa P.Góreckiego ale to pewnie wiesz skoro masz wszystkie EDW. Dla BSCOM '51 był BASCOM-College w EDW ostatnio publikowany w drugim numerze Elektronika Plus. W EP są Bascomowe porady, wcześniej były artykuły poświęcone projektowaniu układów mikroprocesorowych i był kurs C dla '51.
Widzisz tam w opisie zaznaczyłem że jest to być może zapowiedź książki zresztą zauważ data na pdf-ach jest 2004. Autor faktycznie nosi sie z takim zamiarem i dlatego rzecz jasna za duzo materiałów nie udostępni. Ale przekażę mu, że jest zainteresowanie to być może że książka szybko powstanie
czego i jabym sobie życzył gdyż coraz bardziej wciąga mnie asembler.
O tak
jestem za takimi ksiazkami 
A tak wogole moze by powstala podstrona o informacjach gdzie byly jakies informacje o AVR BASCOM itp ...
np
Kurs Bascom EDW 1/2010
....
Ksiazki
Cos o AVR autor KTOS wydawnictwo Jakiestam 2004
napewno pomoglo zorientowac sie gdzie szukac materialow do nauki
bo sam czegos takiego szukam
i np przy artukolach jakies skany a przy ksiazkach jakies info w stylu spis tresci krotka recenzja itp.
p.s.
Sam szukam wszelkich materialow dotyczacych ARV bascom i ASM dla avr jakby ktos mial to reflektuje
nawet jak sa to zagraniczne pozycje (ksiazka o bascomie)
A tak wogole moze by powstala podstrona o informacjach gdzie byly jakies informacje o AVR BASCOM itp ...
np
Kurs Bascom EDW 1/2010
....
Ksiazki
Cos o AVR autor KTOS wydawnictwo Jakiestam 2004
napewno pomoglo zorientowac sie gdzie szukac materialow do nauki
bo sam czegos takiego szukam
i np przy artukolach jakies skany a przy ksiazkach jakies info w stylu spis tresci krotka recenzja itp.
p.s.
Sam szukam wszelkich materialow dotyczacych ARV bascom i ASM dla avr jakby ktos mial to reflektuje
nawet jak sa to zagraniczne pozycje (ksiazka o bascomie)