opinie na temat moderacji ma elektrodzie
opinie na temat moderacji ma elektrodzie
Czy ktoś ma może jakieś wyrobione opinie na temat moderacji na elektrodzie? Ja swojej na razie nie zdradzam, najpierw chcę zobaczyć wasze - obiecuję podanie swojej na zakończenie ankiety.
Heh, nie nowość... Dla mnie nowością jest moderator który nie kasuje postu/tematu tylko dlatego że nie spodobał mu się kolor czcionki. Miałem na elektrodzie całkiem sporo postów, ale już nie wytrzymałem nerwowo... A powiązanie? Gołąb ma chyba coś wspólnego z wróblem, choć to dwa różne ptaki 
Warn OK - przyjęte do wiadomości, wiadomo za co.
Warn OK - przyjęte do wiadomości, wiadomo za co.
Temat elektrody pojawiał się już na Elportalu. Ja to pozostawiam bez komentarza. Sam miałem zatargi z moderami z Elektry, i to o błahostki. Ja po prostu zgodnie z zasadą że "Mądry ustępuje głupiemu, a nie z nim się kłóci", olałem tamte forum sikiem prostym i traktuje go tylko i wyłącznie jako bazę danych.
PS. Masz mały bład zamiast "Traktują każdego niebędącego ekspertem jak wroga" lepiej by pasowało "Traktują każdego niebędącego ekspertem i mającego inne zdanie niż ogólnie przyjęty interes, jak wroga". Było by to bliższe prawdzie, a tak masz tylko jej część.
PS. Masz mały bład zamiast "Traktują każdego niebędącego ekspertem jak wroga" lepiej by pasowało "Traktują każdego niebędącego ekspertem i mającego inne zdanie niż ogólnie przyjęty interes, jak wroga". Było by to bliższe prawdzie, a tak masz tylko jej część.