Napis pod nazwą użytkownika

Jeżeli masz propozycje dotyczące forum lub portalu - pisz śmiało. Jest to również dobre miejsce do wyrażenia swoich opinii i zgłoszenia błędów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wojtusp
Użytkownik
Kontakt:

Napis pod nazwą użytkownika

Post autor: wojtusp » 31 sie 2008, 9:17

Witam
Może ten temat był juz poruszany ,ale nic nie znalazłem
Czemu np. ja nie mogę zamieścić podpisu .
To jest jakieś wyróżnienie dla tych co więcej napisali postów? Nie wszyscy piszą sensowne posty ,za głupotę otrzymują wyróżnienie ?
Może od czasu przebywania na forum ?
Jak nie to od czego zależy ?

Awatar użytkownika
c4r0
Moderator
Kontakt:

Post autor: c4r0 » 31 sie 2008, 9:34

Widzisz, forum się zmienia i teraz to nawet nie ma licznika postów... Może jak się ktoś rejestrował kolka lat temu to ta możliwość była i ma ją do dzisiaj, a potem od pewnego momentu już tej możliwości nie było, ale ten brak dotyczy tylko użytkowników zarejestrowanych później? Tak czy siak, PO CO CI TEN PODPIS? On nic nie daje przecież...

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 31 sie 2008, 9:45

Jesteś pewny, ze dobrze poszukałeś? U mnie na stronie edycji profilu w miejscu:
Informacje Profilu (nieobowiązkowe, można je zmienić później, chyba że są zaznaczone gwiazdką)
Mam pole:
Tytuł użytkownika:
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
I tam mam po prostu: Adam Kulpiński :mrgreen:
Ale różne dziwne rzezczy się dzieją, więc nie będe się kłócił :mrgreen: Może rzeczywiście u Ciebie go nie ma :) Najlepiej napisz w tej sprawie do administracji :mrgreen:

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 31 sie 2008, 10:15

U mnie jest, poszukaj w profilu tam gdzie mówi Kulpina.

Awatar użytkownika
CSM
Moderator

Post autor: CSM » 31 sie 2008, 10:22

Z tego co pamiętam możliwość ustawienia podpisu pod zdjęciem pojawia się po przekroczeniu określonej ilości postów (chyba 300, kiedyś była dyskusja na ten temat). Jest to pozostałość z dawnych czasów forum i nie ma sensu się teraz nad tym rozwodzić, to nie jest funkcja niezbędna do życia.

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 31 sie 2008, 10:45

Tak jak mówi CSM od 300 postów. I tak też pozostanie zapewne :)

Awatar użytkownika
grysek67
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: grysek67 » 31 sie 2008, 10:47

A ja nie mam jeszcze 300 postów a mogę sobie tam cos wpisac :roll:

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 31 sie 2008, 10:52

grysek67 pisze:Z tego co pamiętam możliwość ustawienia podpisu pod zdjęciem pojawia się po przekroczeniu określonej ilości postów (chyba 300, kiedyś była dyskusja na ten temat). Jest to pozostałość z dawnych czasów forum i nie ma sensu się teraz nad tym rozwodzić, to nie jest funkcja niezbędna do życia.
Nie jest, ale jeśli usuwamy liczniki to chyba należałoby też dać tą funkcje wszystkim, zanim ktoś wpadnie na pomysł nabijania postów, po to, żeby móc dodać sobie podpis pod nickiem :mrgreen:

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 31 sie 2008, 10:52

grysek67 pisze:A ja nie mam jeszcze 300 postów a mogę sobie tam cos wpisac :roll:
Wpisać możesz i widać go będzie w Twoim profilu, ale pod awatarem nie.

[ Dodano: 2008-08-31, 11:55 ]
Nie jest, ale jeśli usuwamy liczniki to chyba należałoby też dać tą funkcje wszystkim, zanim ktoś wpadnie na pomysł nabijania postów, po to, żeby móc dodać sobie podpis pod nickiem :mrgreen:
Tobie tylko w głowie nabijanie postów... Przestańcie robić z każdego licznika "wyścigi".
Jeśli zostanie to wykorzystane do nabijania postów to zwyczajnie ta funkcja zostanie usunięta, ale jak widać "nabijacze" już mają ponad 300'sta nabitych postów więc na razie nic nam nie grozi.

No i mógłby moderator zamknąć ten temat zanim zrobi się kolejny nic nie wnoszący tasiemiec.

Zablokowany