Jest to radio gdzie kod jest w procku(hybryda).Otrzymałem taki opis na zablokowanie kodu,lecz jakoś mi nic nie wyszło. Czy mogłby ktoś to potwierdzić ewentualnie uszczególnić ten sposób?Uruchomiłem radyjko w inny sposób i dałem baterię na zasilanie procka (aby miał tez po odłączeniu zasilania radia) Wystarczy by wziąć i zamontować w samochodzie więc dałem je kumplowi ale coś pózniej mu znowu wywaliło SAFE (chyba że coś sam kombinował)
Oto opis:
Punkt lutowniczy (A) umieszczony na procesorze połączyć z 7p. stabilizatora L498B (B).
Kod jest nieaktywny.
Wywołanie/Zatwierdzenie kodu : M +VF przez 5s.
Audi DeltaII
Jest kilka sposobów na o radio. Ogólnie robileś dobrze, Trzeba bylo zostawić tą zworę na stale, W tym radiu byly montowane 4 różne hybrydy i nie wszstkie dają się takim sposobem zrobić. Jest jeszcze drapanie ścieżek i czytanie eeproma a także pewna żonglewrka stanami na pinach hybrydy i możliwość nauczenia radia nowego kodu. A radio wskoczyło na kod jak tylko padla batera albo ktos zakręcił dlużej rozrusdznikiem i napięcie na aku spadło. Trzeba bylo wstrawić małe aku i układ ładowania ale nie uznaję takich rzeźb.
SławeK
SławeK
Wiem,że tamten sposób to nie za bardzo,ale zrobię tą zworę i zobaczę jak
to będzie się zachowywać.Ewentualnie prosiłbym o podesłanie innych sposobów na priva stawi2@wp.pl ( jak by tamto nie zdało egzaminu)
to będzie się zachowywać.Ewentualnie prosiłbym o podesłanie innych sposobów na priva stawi2@wp.pl ( jak by tamto nie zdało egzaminu)