usterki w dwójnikach elektrycznych ????
usterki w dwójnikach elektrycznych ????
Cze mam pytanie mam zrobić referat na temat "usterki w dwójnikach elektrycznych(tranzystor, dioda...) i ogolnie jak sprawdzic gdzie układ jest uszkodzony u jak to naprawic ???? PROSZĘ o pomoc

-
adi-niunio
- Użytkownik
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 06 cze 2005, 6:13 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
A frytki też chcesz do tego???
Celem referatu nie jest ściągnąć gotowca i wydrukować. Jeżeli nauczyciel zadaje referat to oczekuje od osoby której to zadał trochę pracy i poszukiwań a nie ze zapyta kogoś innego i dostanie cały gotowy referat, oczywiście jeszcze za darmo.
Jest takie powiedzonko : ziarnko do ziarnka, a zbierze sie miarka. Jak na każdym forum dostaniesz w odpowiedzi dwa zdania, to akurat uszyje się z tego referat.
Celem referatu nie jest ściągnąć gotowca i wydrukować. Jeżeli nauczyciel zadaje referat to oczekuje od osoby której to zadał trochę pracy i poszukiwań a nie ze zapyta kogoś innego i dostanie cały gotowy referat, oczywiście jeszcze za darmo.
Jest takie powiedzonko : ziarnko do ziarnka, a zbierze sie miarka. Jak na każdym forum dostaniesz w odpowiedzi dwa zdania, to akurat uszyje się z tego referat.
coty gadasz wogóle??????
ziarnko do ziarnka a widzisz tu inne wypowiedzi czy ja napisałem że chce referat czy że chce stronki na których znajde odpowiedzi na moje pytanie??