Stelaże i miski wc do domu

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
Jogno
Użytkownik

Stelaże i miski wc do domu

Post autor: Jogno » 17 maja 2022, 12:55

Jestem w trakcie wykańczania nowego domu i zastanawiam się nad wyborem stelazy i misek wc . Czy warto jest inwestować w znaną firmę jeśli chodzi o stelaże? Czy po prostu kupić stelaże tańszej firmy?
Będzie różnica? Nie chcę przepłacić ale z drugiej strony nie chcę jakiejs totalnej chińszczyzny

calour
Użytkownik

Re: Stelaże i miski wc do domu

Post autor: calour » 08 lip 2022, 10:36

Jogno pisze: ↑
17 maja 2022, 12:55
Jestem w trakcie wykańczania nowego domu i zastanawiam się nad wyborem stelazy i misek wc . Czy warto jest inwestować w znaną firmę jeśli chodzi o stelaże? Czy po prostu kupić stelaże tańszej firmy?
Będzie różnica? Nie chcę przepłacić ale z drugiej strony nie chcę jakiejs totalnej chińszczyzny
Ogólnie polecam nie oszczędzać na stelażu. Stelaż ma bardzo duże znaczenie - będzie obudowany płytkami. nie możesz go tak łatwo wymienić. Miskę możesz kupić tańszą, jesli coś się stanie (ale nie powinno) to łatwiej jest doczepić inną miskę niż wymienić stelaż. Jest to jeden z tych elementów, na które zwracałem bardzo uwagę i wybrałem solidną firmę ( mam geberit). Miskę kup taką jaka Ci się po prostu podoba, aczkolwiek polecam bezkołnierzowe - łątwiej się je czyści, są poza tym moim zdaniem o wiele bardziej atrakcyjne jeśli chodzi o wygląd.
Wanna oraz miska wc są u mnie ze sklepu Leroy Merlin. Porównywałem ceny i w sklepie mają najkorzystniejsze moim zdaniem.
Poza tym jest tam możliwosć zamówienia projektu łazienki, projekt będzie kosztował grosz, jeśli kupisz wyposażenie. Polecam bo samodzielnie dość trudno jest zaprojektować łązienkę wymiarowo.

ODPOWIEDZ