Problemy z logowaniem i pojawianiem się domyślnego stylu c.d
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Dziś przywitało mnie następujących parę punktów na stronie logowania:
Zaiste ciekawe.
Ciekawe, wchodzisz na stronę, od razu się sam robi włam i kasuje ważne pliki.• You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file.

- Załączniki
-
- forum.JPG (32.35 KiB) Przejrzano 14200 razy
No to jeśli rozumiesz co znaczą te komunikaty, to chyba rozumiesz, że to nie wina skryptu.Mnie przez ostatni tydzień Elportal witał słowami "access denied", a forum słowami "forbidden" i "not found".
Sam skrypt nie jest zły i ma wiele zalet. Owszem z czasem zapewne rozważymy przejście na phpBB v3, ale na razie nie widzę powodów żeby rezygnować z modyfikacji Przema.
Problemy które były z forum nie wynikały z bugów w tym skrypcie, ale w samej konfiguracji i przede wszystkim z winy serwera.
timo66 - u mnie też po przesiadce na nowy serwer o wiele szybciej ładuje się forum.
Witam,
chciałem poinformować o niemożności dodawania plików/obrazków do zamieszczanych postów.
679x453 pikseli , jpeg , 100,9KB
chciałem poinformować o niemożności dodawania plików/obrazków do zamieszczanych postów.
Kod: Zaznacz cały
Błąd wysyłania załącznika (nie można skopiować do określonego katalogu: ./files/omg_124.jpg, skontaktuj się z administratorem forum.